Beyonce, răvășitoare într-un body cu un decolteu imposibil de ignorat! Imaginile au adunat milioane de like-uri


Beyonce a demonstrat încă o dată dacă mai era nevoie că este regina absolută a R&B-ului! După o pauză de 6 ani, artista a lansat „Renaissance”, album care a ajuns rapid numărul 1 în top-uri.


Pentru a patra oară, un album lansat de Beyonce ocupă locul fruntaș în Marea Britanie. S-a mai întâmplat în 2003 cu „Dangerously in Love”, în 2011 cu „4” și în anul 2016 cu „Lemonade”.
 
„Renaissance” a fost, de asemenea, cel mai vândut vinil al săptămânii în UK. Albumul a ajuns în fruntea topurilor din Australia, Irlanda și Franța și se preconizează că va avea același succes și în SUA. „Renaissance” este cel de-al şaptelea album solo al lui Beyonce.
 
Mândră de reușita ei, Beyonce le-a făcut o surpriză celor peste 272 de milioane de fani pe care îi are pe Instagram. Artista a postat mai multe imagini și filmulețe de la o ședință foto în care celebrează succesul înregistrat de noul ei album. În fotografii apare și soțul artistei, Jay-Z.
 
 
Beyonce poartă cu body plin de cristale, cu un decolteu abisal. Imaginile postate de Queen B au strâns aproape 3 milioane de like-uri în mai puțin de 15 de ore.
 
“Ești numărul 1! Ai scris istorie!”, “Cum e să domini lumea?”,“Ești numărul 1 în orice dacă e să mă întrebi pe mine!”, “Regina!”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii artistei. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 
Beyonce este căsătorită cu Jay-Z din anul 2008, iar cuplul are trei copii: Blue Ivy și gemenii Rumi și Sir.
 
Fotografii: Instagram/ Getty Images
 
  • Beyonce, răvășitoare într-un body cu un decolteu imposibil de ignorat! Imaginile au adunat milioane de like-uri

related posts

Modifică setările cookies