Beyonce, cu un super decolteu la Globurile de Aur! Artista a atras toate privirile


În urmă cu doar câteva ore, în Los Angeles a avut loc una dintre cele mai importante evenimente cinematografice din lume, Globurile de Aur 2020.


De pe covorul roșu n-au lipsit cele mai mari actrițe din lume, dintre care le putem aminti pe Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Scarlett Johansson, Renée Zellweger, Charlize Theron și Salma Hayek, însă cele mai multe priviri le-a atras Beyonce.

Chiar dacă vedeta nu s-a lăsat fotografiată pe covorul roșu, Beyonce a fost imortalizată la masă, în timp ce stătea alături de soțul ei, Jay-Z, iar ținuta ei a atras atenția tuturor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Celebra cântăreață a purtat o rochie tip sirenă cu trenă, cu umeri supradimensionați și cu un decolteu care depășea orice imaginație. În doar trei ore de la postarea imaginilor pe rețelele de socializare, fotografiile au strâns peste 2 milioane de like-uri.

Un alt moment în care Beyonce și Jay-Z au reușit să atragă toate privirile a fost atunci când au mers spre masa lor și aveau asupra lor propria șampanie pe care au preferat să o bea la Globurile de Aur.

Vezi și: Beyonce și Kelly Rowland au fost abuzate sexual în copilărie

  • Beyonce, cu un super decolteu la Globurile de Aur! Artista a atras toate privirile

related posts

Modifică setările cookies