Bianca Censori, soția lui Kanye West, desculță pe stradă, în Florența. Cum au surprins-o paparazzii


Soția lui Kanye West este mană cerească pentru paparazzi, datorită aparițiilor sale publice. Bianca Censori a lăsat cu gura căscată locuitorii și turiștii din Florența.


Bianca Censori (28 de ani) a fost fotografiată desculță pe străzile orașului italian Florența, destinație plină de turiști în această perioadă.

Soția lui Kanye a ieșit din hotel purtând o pereche de colanți de culoare neagră, un sutien mult prea mic pentru dotările sale și fără pantofi și șosete în picioare. Tânăra arhitectă de la Yeezy părea obosită peste măsură, probabil din cauza zborului transatlantic istovitor.

Săraca fată, probabil are o durere de spate de la transportul lor fără sprijin”, a comentat cineva, cu ironie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

 

Fotografiile au fost obținute de publicația Page Six, care notează că cei doi s-au deplasat în Italia în interes de afaceri. Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Bianca Censori și Kanye West au fost ironizați în repetate rânduri pentru felul în care se afișează în public. Stilul lor vestimentar i-au pus pe mulți pe gânduri și i-au făcut să se întrebe dacă acesta ascunde posibile probleme de sănătate mintală.

Bianca Censori este soția lui Kanye West din ianuarie 2023, însă ceremonia lor nu a fost una oficială. Anterior, rapperul a fost căsătorit cu Kim Kardashian, însă aceasta i-a cerut divorțul în 2021. S-au separat definitiv în noiembrie 2022.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Bianca Censori, soția lui Kanye West, desculță pe stradă, în Florența. Cum au surprins-o paparazzii

related posts

Modifică setările cookies