Kanye West și Bianca Censori, anchetați de poliția italiană pentru expunere indecentă la Veneția


Poliția venețiană s-a autosesizat după scandalul momentului în show-biz-ul mondial. Kanye West și soția lui, Bianca Censori, sunt anchetați pentru expunere indecentă repetată, iar oamenii legii au chemat deja prima persoană la audieri.


Kanye West și Bianca Censori i-au oripilat pe italieni cu aparițiile lor indecente, iar acum trebuie să dea socoteală. O sursă citată de Daily Mail a declarat că Poliția din Veneția a deschis o anchetă care vizează sancționarea faptelor de expunere indecentă în public de care se fac vinovați cei doi.

Kanye și soția lui au fost interziși pe viață la Veneția de o companie de închiriat ambarcațiuni locală, însă poliția a început o anchetă care s-ar putea finaliza cu sancțiuni mai dure.

Există standarde de expunere publică ce trebuie respectate atât de turiști, cât și de localnici, și orice încălcare este aspru pedepsită”, a dezvăluit sursa citată.

Imaginile cu West cu pantalonii în vine, în timp ce el și partenera sa traversau laguna, au fost văzute pe tot globul. Puteai vedea clar că pantalonii îi erau pe jumătate jos și am primit plângeri de la oameni care au fost martori. Acum l-am identificat pe șoferul ambarcațiunii și îl vom întreba și pe el ce a văzut”, a spus sursa din poliție.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Italienii scandalizați au cerut amendarea cuplului West-Censori

Localnicii din mai multe orașe italiene au cerut intervenția poliției, prin telefon, după ce i-au văzut pe Kanye West și Bianca Censori îmbrăcați indecent pe stradă. Conform legislației locale, expunerea indecentă se pedepsește cu amenzi cuprinse între 5.000 și 10.000 de euro.

Butoiul cu pulbere a explodat la Veneția, un oraș care impune reguli stricte turiștilor și localnicilor.

Fără nicio umbră de îndoială, ceea ce am văzut de la cuplu a fost o lipsă de respect pentru Veneția, care este cel mai încântător oraș din lume”, a declarat Elisabetta Pesce, consilier pentru securitate publică în Veneția, conform Daily Mail.

Comportamentul celor două vedete de peste Ocean va fi discutat și în Consiliul Local al orașului Veneția.

Conform poliției, „imaginile arată clar cuplul într-o stare de intimitate”, iar dacă Procuratura va decide să depună acuzații, atunci cei doi vor fi anunțați prin ambasadă că au săvârșit o infracțiune într-o țară străină.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Kanye West și Bianca Censori, anchetați de poliția italiană pentru expunere indecentă la Veneția

related posts

Modifică setările cookies