În sfârșit, soția lui Kanye West a pus ceva pe ea. Bianca Censori, o nouă apariție imposibil de ignorat


Criticile și furia italienilor au ajuns și la urechile lor. Kanye West și Bianca Censori au încercat să se conformeze regulilor impuse de autoritățile italiene, dar le-a ieșit doar pe jumătate. Cum a ieșit în oraș soția de 28 de ani a rapperului.


Investigați de poliția din Veneția, Kanye și Bianca Censori au înțeles mesajul venit din partea italienilor. În încercarea de a fi decentă, Bianca Censori a încercat un artificiu vestimentar, marți seară, în timpul unei ieșiri în oraș.

Un fotograf italian i-a surprins pe cei doi pe străzile orașului Florența, iar privirile trecătorilor erau doar asupra lor. Ea purta un costum tip salopetă de culoarea pielii, culmea indecenței. L-a purtat și cu altă ocazie, tot în vacanța din Italia. Totuși, pentru a închide gura criticilor, Bianca Censori și-a acoperit sânii cu o pernă de culoare violet, dar nu a reușit decât să atragă și mai mult atenția asupra ei.

Sursa foto: Alberto Castellano/NSS Magazine pentru Perfecte.ro

 

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos

Un alt fotograf local, care a furnizat fotografii ziarului Daily Mail, a declarat în ziar că Bianca și Kanye au luat cina la un restaurant local, marți seară. Ea a purtat perna tot timpul cât a stat la masă. La ieșire, localnicii i-au fixat cu privirea și le-au făcut poze încontinuu, pe măsura ce treceau în dreptul lor.

Cele două vedete de peste Ocean nu păreau în largul lor, ci deranjați de atenția care li se acordă.

 

Bianca Censori a împrumutat perna de la hotel?

Perna pe care a purtat-o Bianca Censori peste costumul ei sexy seamănă incredibil de bine cu cele care se găsesc în camera de relaxare a hotelului Four Seasons din Florența, unde cei doi s-au cazat. 

 

Un clip video postat pe contul de Instagram al agenției de turism The Alex Travel confirmă că în lounge există perne identice cu cea „împrumutată” de partenera lui Kanye West.

Apartamentul regal pe care aceștia l-au închiriat costă peste 17.000 de euro pe noapte.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • În sfârșit, soția lui Kanye West a pus ceva pe ea. Bianca Censori, o nouă apariție imposibil de ignorat

related posts

Modifică setările cookies