Soția lui Kanye West nu se lasă. Cum s-a îmbrăcat Bianca Censori pe stradă, în Italia


Fanii soției lui Kanye West fac un apel disperat pe rețelele sociale pentru a o convinge pe femeie să pună mai multe haine pe ea atunci când iese pe stradă. Bianca Cesnori a avut o nouă apariție, considerată scandaloasă, în Italia.


Bianca Censori (28 de ani) a întors din nou toate privirile, în weekend, cu ținuta ei la limita decenței. Soția lui Kanye West și-a atras noi critici fiindcă ignoră apelul disperat al admiratorilor ei de a se afișa ceva mai îmbrăcată în public.

De data aceasta, Bianca a comis-o într-o ținută mulată, nude, prin care se puteau distinge părțile intime. Cei care o urmăresc online sunt de părere că hainele pe care le poartă sunt mai potrivite pentru casă, nu pentru ieșiri în spațiul public.

Pe bune? Chiar nu-și permite un sutien?”, a comentat cineva cea mai recentă apariție a soției lui Kanye. 

Din fotografiile surprinse de paparazzi se poate trage concluzia că tânăra arhitectă tremura de frig, dar nici gând să îmbrace ceva mai gros.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Kanye e un nebun, să-i fie rușine! Să o facă pe fata aia să se îmbrace în acest fel”, a fost de părere altcineva.

Și Kanye West a fost îmbrăcat nepotrivit pentru o apariție pe stradă, lăsându-i pe admiratorii lui cam nedumeriți.

Exhibiționism și nimic altceva. Nu văd nimic autentic”, a comentat altcineva.

Kanye West și soția lui au avut o serie de apariții de prost gust pe străzile din Italia, lucru care i-a determinat pe unii rezidenți să ceară poliției amendarea celor doi pentru expunere indecentă.

Cu altă ocazie, Kanye și Bianca Censori au fost ironizați pentru că ignoră toate regulile de bune simț în spațiul public. Vezi poze mai jos!

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Soția lui Kanye West nu se lasă. Cum s-a îmbrăcat Bianca Censori pe stradă, în Italia

related posts

Modifică setările cookies