Blake Lively a adus pe lume cel de-al patrulea copil. Cum le-a dat vestea internauților


Blake Lively și Ryan Reynolds și-au mărit familia, după ce actrița din “A simple Favor” sau “The Age of Adeline” a adus pe lume cel de-al patrulea copil al cuplului. 


La 35 de ani, Blake este mămica a trei fete: James (8 ani), Inez (6 ani) și Betty (3 ani), iar despre cel mai nou membru al familiei nu se cunoaște deocamdată nimic. 

Cuplul este recunoscut pentru discreția de care dă dovadă atunci când vine vorba despre viața personală. Blake și Ryan sunt căsătoriți de 11 ani și au decis încă după prima naștere că nu-și vor expune în niciun fel copiii în spațiul public.

Blake Lively și Ryan Reynolds sunt căsătoriți din 2011

„Copilul nostru nu a avut oportunitatea de a alege dacă vrea sau nu ca viața lui personală să fie publică. Așa că, pentru a-i oferi cât de multă normalitate cu putință, vrem ca ea să aibă o copilărie cum am avut noi”, spunea în 2016 Blake Lovely, pentru Marie Claire UK.

Anul trecut, în toamnă, Blake Lively a apărut la Summit-ul Forbes, dedicat femilor de afaceri din New York, cu burtica la vedere. 

La scurt timp, exasperată de paparazzii care o așteptau mereu în fața casei, Blake a postat pe contul de Instagram mai multe imagini cu burtica de gravidă

„Iată fotografii cu mine însărcinată în viața reală, în speranța că cei 11 băieți care așteaptă în fața casei mele pentru o imagine mă vor lăsa în pace. Mă speriați pe mine și pe copiii mei”, a scris atunci vedeta pe contul de socializare.

Între timp, actrița a născut în secret și cel de-al patrulea copil al cuplului. Blake a postat recent pe contul de Instagram, acolo unde are peste 38 de milioane de urmăritori, o fotografie în care apare alături de soțul Ryan și mama acestuia, Tammy Reynolds. Nici urmă de burtică! 

Internauții s-au grăbit s-o felicite, iar unii dintre ei au fost uimiți de cât de repede s-a recuperat actrița după naștere. 

Blake Lively a apărut într-o pereche de blugi mulați și un maiou negru. „Puppy Bowl Sunday 2023…Am fost ocupată”, a scris ea în dreptul fotografiilor. 

Wow, arăți așa în blugi după naștere?”, “Postare epică! Știam că a sosit copilul! Este grozav cum reușiți să vă păstrați viața privată! Bravo!”, “Bebelușul cu numărul 4 și arată fantastic! Felicitări ție și familiei tale!”, “Cum poți fi atât de perfectă?”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii actriței. Imaginile au adunat peste 1,8 milioane de like-uri.

Fotografii: Getty Images

  • Blake Lively a adus pe lume cel de-al patrulea copil. Cum le-a dat vestea internauților

related posts

Modifică setările cookies