Blake Lively, exasperată de armata de paparazzi din fața casei: "Mă speriați pe mine și pe copiii mei”


De când a anunțat că așteaptă al patrulea copil cu Ryan Reynolds, Blake Lively a devenit o țintă pentru paparazzi. Aceasta este urmărită non stop și nu scapă de ei nici măcar acasă.


Exasperată de armata de paparazzi care nu îi mai dau pace și care stau cu orele în fața casei sale ca să îi surprindă burtica, Blake Lively a luat măsuri. Actrița a postat o mulțime de imagini cu burtica sa, în diverse ipostaze.

„Iată fotografii cu mine însărcinată în viața reală, în speranța că cei 11 băieți care așteaptă în fața casei mele pentru o imagine mă vor lăsa în pace. Mă speriați pe mine și pe copiii mei”, a spus vedeta.

Blake Lively și soțul ei, Ryan Reynolds, sunt extrem de discreți când vine vorba despre cele 3 fetițe ale lor și nu le expun în mass media. „ Mulțumesc tuturor celorlalți pentru toată dragostea și respectul și pentru că ați continuat să dați unfollow conturilor și publicațiilor care distribuie fotografii cu copii. Aveți toată puterea împotriva lor”, a spus Blake. Actrița a mulțumit și presei care are politica de a nu publica imagini cu copii în articolele lor.

Însăși mama lui Blake, actrița Robyn Lively, a comentat la postare. “Mă înfurie faptul că a trebuit să publici fotografii atât de intime ca să îți recâștigi intimitatea. Te iubesc și sper ca acești ticăloși să plece”.

Și Gigi Hadid și-a scris părerea: “Ești cea mai tare!”.

Blake Lively și Ryan Reynolds au trei fetițe: James, în vârstă de 7 ani, Inez, de 5, și cea mai mică, Betty, are numai doi ani.  Actrița încă nu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil.

Într-un interviu din 2020, Blake Lively a vorbit despre viața sa în calitate de mamă: “Îmi place tare, tare, tare mult, pentru că pur și simplu sunt obsedată de copiii mei”.

Soțul ei, Ryan Reynlods, îi împărtășește opinia și a a decis să ia o pauză de la actorie pentru a se ocupa mai mult de copii. “Cel mai important pentru mine este să petrec timp cu copiii mei. Când fac un film, de multe ori filmez în Europa, sunt departe, trebuie să fiu acolo în permanență, nu neapărat pentru că joc în film, dar în general scriu și produc filmele în care joc. Îmi place să fiu în tată prezent. Ador să îi duc la școală dimineața și să îi iau la prânz”, a spus actorul.

  • Blake Lively, exasperată de armata de paparazzi din fața casei: Mă speriați pe mine și pe copiii mei”

related posts

Modifică setările cookies