Blake Lively, apariție rară în costum de baie. Actrița din "Gossip Girl" arată senzațional după trei nașteri


Blake Lively, cunoscută în special pentru rolul Serenei, din Gossip Girl, a publicat o fotografie în costum de baie pe rețelele de socializare, iar fanii nu au rămas dezamăgiți. Deși a trecut prin trei nașteri, actrița în vârstă de 35 de ani continuă să arate senzațional.


Nu obișnuiește să publice fotografii în costum de baie, însă când o face, soția lui Ryan Reynolds demonstrează de ce este una dintre cele mai sexy celebrități de la Hollywood. Picioarele ei interminabile au făcut furori în serialul Gossip Girl, iar abdomenul cu pătrățele încă este prezent, chiar și după ce a adus pe lume doi copii.

Aceste atuuri se pot observa și în fotografia publicată pe Instagram. Îmbrăcată într-un costum de baie alb, din două piese, Bake Lively a pozat la marginea piscinei, iar silueta ei ca trasă prin inel și frumusețea naturală au fost de ajuns pentru ca imaginea să strângă peste 1,5 de aprecieri.

 

 

"Dacă aș avea un astfel de corp m-aș distra pe tot parcursul anului", "Arăți ca o zeiță", "Superbă", "Arăți extrem de bine", au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Întrucât fotografia a fost publicată cu o zi înainte de ziua de naștere a lui Blake Lively, fanii i-au urat și la mulți ani. Actrița a împlinit astăzi 35 de ani.

Sursă foto: Getty Images, Instagram

Vezi și:

  • Blake Lively, apariție rară în costum de baie. Actrița din Gossip Girl arată senzațional după trei nașteri

related posts

Modifică setările cookies