Blake Lively este însărcinată din nou! Actrița așteaptă al patrulea copil cu Ryan Reynolds


Blake Lively este însărcinată pentru a patra oară. Actrița în vârstă de 35 de ani a dat vestea la gala organizată de revista Fobes, dedicată femeilor puternice.


Blake și-a etalat burtica într-o rochie mini din paiete și, după dimensiune, pare că ar fi intrat de curând în al doilea trimestru de sarcină.

Vedeta a fost zâmbitoare și părea încântată că va mai aduce încă un copil pe lume. Blake Lively l-a cunoscut pe soțul sau în 2010, când au flmat împreună Green Lantern, și formează un cuplu din 2011. 

 

Sursa foto: Getty Images

Cei doi trei fetițe: James, în vârstă de 7 ani, Inez, de 5, și cea mai mică, Betty, are numai doi ani.  Actrița încă nu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil.

Într-un interviu din 2020, Blake Lively a vorbit despre viața sa în calitate de mamă: “Îmi place tare, tare, tare mult, pentru că pur și simplu sunt obsedată de copiii mei”.

Sursa foto: Profimedia

Soțul ei, Ryan Reynlods, îi împărtășește opinia și a a decis să ia o pauză de la actorie pentru a se ocupa mai mult de copii. “Cel mai important pentru mine este să petrec timp cu copiii mei. Când fac un film, de multe ori filmez în Europa, sunt departe, trebuie să fiu acolo în permanență, nu neapărat pentru că joc în film, dar în general scriu și produc filmele în care joc. Îmi place să fiu în tată prezent. Ador să îi duc la școală dimineața și să îi iau la prânz”, a spus actorul.

  • Blake Lively este însărcinată din nou! Actrița așteaptă al patrulea copil cu Ryan Reynolds

related posts

Modifică setările cookies