Blake Lively, în costum de baie la numai 2 luni de la nașterea celui de-al patrulea copil: “Mulțumim că nu ai editat pozele”


Blake Lively arată fenomenal după cea de-a patra naștere, iar dovada sunt cele mai noi imagini, needitate, postate de mămică pe rețelele de socializare.


În vârstă de 35 de ani, Blake Lively a născut cel de-al patrulea copil în urmă cu două luni, însă până acum nu a dezvăluit numele și sexul acestuia. Actrița și soțul ei, Ryan Reynolds, mai au încă trei fete – James, în vârstă de 8 ani, Inez, de 6, și cea mai mică, Betty, are numai 3 ani.

Aflată în vacanță, Blake Lively s-a lăsat fotografiată în costum de baie, etalându-și silueta de după 4 nașteri. Aceasta arată superb într-un costum de baie întreg, negru, cu decupaje.

Într-o altă imagine, actrița apare făcându-și un selfie în oglindă, pozându-și abdomenul plat.

 

Gigi Hadid și Gal Gadot au comentat la postare, aratându-se impresionate de forma actriței.

Fanele au rămas și ele fără cuvinte:

“Oau, parcă nascusei în urmă cu două luni”.

“Arăți de parcă nu ai fi născut deloc”.

“Îți mulțumim că nu ai pus poze photoshopate”.

“Să o aplaudam cu toții pe Blake pentru că este o femeie normală, care nu se grăbește să își recapate silueta imediat după naștere, adoptând obiceiuri nesănătoase. În schimb, postează imagini în bikini needitate. Ce model grozav pentru noi”.

  • Blake Lively, în costum de baie la numai 2 luni de la nașterea celui de-al patrulea copil: “Mulțumim că nu ai editat pozele”

related posts

Modifică setările cookies