Brigitte Macron, momentul în care a aflat despre ”amantul” soțului ei, Emmanuel Macron


Prima Doamnă a Franței a aflat, printr-un telefon anonim, că soțul ei, Emmanuel Macron, este cu amantul lui. 


În ciuda verificărilor de securitate la nivel înalt, un anonim a reușit să o prindă la telefon pe Brigitte Macron și să-i spună: ”Știu sigur că soțul dvs este chiar acum cu un bărbat în locul cutare”. 

Dezvăluirea a fost făcută de comentatorul politic Nicolas Prisette, în cadrul unui nou documentar numit ”În iadul campaniei prezidențiale”, difuzat pe BFM - cel mai popular post de televiziune de stiri din Franța. 

Senatorul François Patriat, membru al partidului lui Macron, a confirmat că Brigitte a fost devastată de telefonul prin care era anunțată că soțul ei de 44 de ani era cu un amant. 

Patriat spune că doamna Macron a spus după aceea prietenilor: ”Vă dați seama ce îndrăznesc ei să spună? N-o să ne scutească nimeni. Am fost șocată și tristă să aud asta”.

Diferența de vârstă între Emmanuel și Brigitte a provocat controverse, mai ales că relația a început când Macron era încă elev în orașul lor natal, Amiens, din nordul Franței.

Povestea de dragoste cu Brigitte, pe atunci o profesoară măritată, mamă a trei copii, a dat naștere unui scandal imens, dar cei doi au rămas împreună până în zilele noastre. 

Foto: Profimediaimages.ro, Getty

  • Brigitte Macron, momentul în care a aflat despre ”amantul” soțului ei, Emmanuel Macron

related posts

Modifică setările cookies