Conflictele dintre Brigitte și Emmanuel Macron sunt răsunătoare : "La Elysée, pereţii se cutremurau"


Îngrijorată pentru cariera soțului ei, Brigitte Macron nu ezită să-i spună acestuia părerea, uneori fără niciun filtru. De aici până la conflicte foarte tensionate nu mai e decât un pas.
 
 


Când ceva îi displace primei doamne a Franței, Emmanuel Macron este informat rapid. Pereții Palatului Elysée sunt însă foarte subțiri și este dificil să fii discret într-un astfel de loc. Așa că întregul Palat, plin de consilieri, participă, fără să vrea, la schimburile furtunoase de replici.
 
„Chiar de curând, la Elysée, pereţii se cutremurau”, a declarat o sursă din interiorul preşedinţiei franceze pentru Le Parisien, citat de Gala.
 
 
Brigitte Macron l-a cunoscut pe Emmanuel Macron când acesta avea doar 15 ani şi era elev de liceu. Doi ani mai târziu, acesta i-a făcut o promisiune uimitoare: că o va lua de soție. 
 
În 2007, Brigitte şi Emmanuel Macron s-au căsătorit, iar în 2019, cei doi au găsit curajul de a vorbi despre legătura lor. Pentru ea, alegerea de a fi cu el a fost una vitală pentru fericirea ei Pentru el, nimic nu e mai important decât bucuria ei. Chiar a declarat în repetate rânduri că nu are rezista președenției dacă soția lui nu ar fi bine. 
 
Cu preşedintele Franţei, Brigitte nu are copii, ci din mariajul anterior cu Andre-Louis Auziere. Cei doi s-au căsătorit pe 22 iunie 1974 și au divorțat după ce ea s-a îndrăgostit de Emmanuel Macron. 

FOTO: SHUTTERSTOCK

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și:

  • Conflictele dintre Brigitte și Emmanuel Macron sunt răsunătoare : La Elysée, pereţii se cutremurau

related posts

Modifică setările cookies