Brigitte Macron, spectaculoasă în costum de baie la 67 de ani. Cum au surprins-o paparazzi


Președintele Franței, Emmanuel Macron, și soția sa, Brigitte, sunt țintele preferate ale paparazzilor francezi. Și prin prisma funcției deținute, dar și datorită faptului a formează un cuplu atipic.


Cu o diferență de vârstă de 25 de ani între ei, Emmanuel și Brigitte Macron fascinează pe mulți cu relația lor specială. La 67 de ani, Prima Doamna a Franței este într-o formă fizică deosebită, așa cum o dovedesc cele mai recente imagini surprinse de paparazzi.

Cei doi au fost surprinși în vacanță în sudul Franței, pe un yacht de lux. Aceștia s-au distrat pe Coasta de Azur, iar paparazzii le-au fotografiat orice mișcare.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

 

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, accesorizata cu o șapcă, Prima Doamna  părea că se distrează de minune în compania familiei și a prietenilor apropiați.

Povestea inedită de dragoste dintre  Emmanuel Macron Brigitte Trogneux a făcut înconjurul planetei. Iubirea lor a rezistat încă din liceu: el era elev, iar ea îi era profesoară. Faptul că era căsătorită și avea trei copii nu i-a împiedicat să se îndrăgostească.
 
 
El i-a declarat iubirea pe când avea numai 17 ani și i-a promis că o să se căsătorească cu ea. "Inevitabilul" s-a produs în 2007. Cei doi au decis să nu aibă împreună copii, însă Macron este destul de apropiat de copiii soției sale. Mai precis, cea mai tânără dintre ei, Tiphaine Auziere, în vârstă de 30 de ani, a lucrat la campania lui Macron și este de meserie avocat. Spune despre tatăl ei vitreg că are o "personalitate excepțională" și că este un "bărbat inteligent".
 
Brigitte Trogneux mai are încă doi copii: un băiat Sebastian, născut în 1975, care este cu doi ani mai mare decât actualul ei soț, și încă o fiică, Laurence, care are aceeași vârstă ca Macron.
 
”El era mereu interesat de afacerile publice, de viața civică, însă nu l-am auzit vreodată să spună că vrea să fie președinte”, spune fiica sa vitregă Tiphaine Auziere. ”Însă am văzut că era mereu implicat, spunând că sunt lucruri pe care trebuie să le schimbăm în societate în ceea ce privește nedreptățile”.
 
  • Brigitte Macron, spectaculoasă în costum de baie la 67 de ani. Cum au surprins-o paparazzi

related posts

Modifică setările cookies