Britney Spears l-a dat în judecată pe tatăl ei, Jamie Spears, pentru cei 13 ani cât s-a aflat sub tutela lui. Aceasta a pierdut procesul și trebuie să îi plătească suma de două milioane de dolari, care reprezintă cheltuielile de judecată.

„Echipa ei legală a decis că accentul a trebui să fie pus pe protejarea ei de retrăirea traumelor din perioada de tutelă”, a declarat o sursă apropiată artistei.  

Artista este extrem de dezamăgită de faptul că a pierdut procesul și le-a reamintit fanilor cât de mult a suferit din cauza tatălui său. Aceasta se simte neîndreptățită și spera ca verdictul final să fie în favoarea ei.

„Aveam dreptate în privința leziunilor nervoase de la spate. Acum, trebuie să fac acupunctură în fiecare zi din viața mea. Cuvintele și gândirea prea intensă îmi agravează situația. Dacă oamenii ar ști prin ce am trecut când a trebuit să mă târăsc până la ușa.

Familia mea m-a rănit. Nu s-a făcut dreptate și probabil că nici nu se va face vreodată. Cei care au stat și n-au făcut absolut nimic în timp ce se întâmpla asta, timp de patru luni, acum duc o viață fără griji!”, a scris Britney Spears, în mediul online.

Mai mult decât atât, Britney a continuat să își deschidă sufletul și a recunoscut că, deși i-ar plăcea să își confrunte părinții și să le spună ce o doare, nu s-ar simți în siguranță, da ă ar face acest lucru.

Prin urmare, se mulțumește cu mesajele pe care le trimite pe Instagram, dar și cu momentele de sinceritate pe care le are în online, acolo unde este susținută de fanii ei, care nu de puține ori și-au exprimat îngrijorarea pentru ea.

 

Sursa foto: Getty Images