Jador, anunț total neașteptat: „Abia aștept să fiu tată!”. Ce se întâmplă acum în viața artistului


Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere din România se descurcă de minune cu cei mici și susține că abia așteaptă să devină tată! Iată ce secret ascunde, de fapt, Jador!

Tag-uri: #Jador #tata

Jador se află pe lista celor mai apreciați artiști din showbiz-ul autohton, se bucură de un succes răsunător, iar fanii îl urmăresc la fiecare pas. 

Tânărul cântăreț s-a aflat într-o relație cu Alexandra Dobbia, însă povestea lor de dragoste nu a durat atât de mult pe cât se așteptau fanii. În cadrul unui post TV, Jador a spus că s-au separat din cauza faptului că tânăra nu îl considera îndoctrinat. 

„Ea este una din fetele pe care le-am iubit și are tot respectul meu, toată cinstea mea. Când o să ne treacă cu siguranță o să ne întâlnim și o să-i vorbesc despre Dumnezeu, pentru că realitatea e că eu m-am despărțit de ea pentru că nu mă considera un îndoctrinat.

Ea are altfel de cultură, a crescut în Spania, e și micuță și cu siguranță Dumnezeu se va îndura și de ea, dar mie îmi trebuie o fată care să știe cuvântul lui Dumnezeu”, a explicat el atunci.

Chiar dacă nu a avut noroc în dragoste până acum, artistul în vârstă de 28 de ani speră să-și întemeieze cât mai curând o familie. Jador spune că abia așteaptă să aibă un copil, semn că iubește să petreacă timpul în compania celor mici. 

„Abia aștept să fiu tată! ❤️ Uitați și voi cum a adormit pe mine. M-am trezit de vreo două ore și nu pot să mă trezesc... Așa am dormit toată noaptea și acum nu pot să mă trezesc, că ea nu mă lasă să mă trezesc. Cum să o deranjez eu pe barosanca asta? N-am cum!”, a spus artistul în cadrul unei postări pe care a făcut-o pe InstaStory.

Foto: Instagram

  • Jador, anunț total neașteptat: „Abia aștept să fiu tată!”. Ce se întâmplă acum în viața artistului

related posts

Modifică setările cookies