Jador, cerere în căsătorie în mijlocul străzii: „Te iubesc cel mai mult!”


Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de manele de la noi din țară. Acesta și-a îngrijorat fanii în urmă cu doar câteva săptămâni, după ce a anunțat că va renunța la muzică din cauza unor probleme de sănătate. În tot acest timp, iubita manelistului, Alexandra, a fost alături de el și l-a susținut indiferent de situație. 

Tag-uri: #Jador #alexandra

Jador este mai îndrăgostit ca niciodată! Manelistul și Alexandra trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și își exprimă sentimentele unul față de celălalt ori de câte ori au ocazia. Recent, pe rețelele de socializare s-a viralizat un videoclip în care cântărețul o cere în căsătorie pe partenera lui, în mijlocul străzii.

Cu toate că nu a folosit vreun inel pentru a-i cere mâna iubitei lui, tânăra a spus „DA”. Jador a menționat, totuși, că o cere zilnic de soție pe Alexandra, fapt care dovedește dragostea sinceră pe care i-o poartă. 

@jador #jador #aleasa #MuzicaCareFarmeca ♬ sunet original - Jador mami????❤️

„Te iubesc cel mai mult din lumea asta și aș vrea să fii soția mea. Te-am întrebat acum. Vrei?… O cer zilnic de soție”, a spus Jador, în clipul distribuit pe TikTok. 

„DA. Dar de ce îmi pui blițul ăla?! ”, a fost răspunsul dat de Alexandra Dobbia.

Cererea în căsătorie s-a finalizat cu câteva îmbrățișări și săruturi pătimașe. Imaginile i-au luat prin surprindere pe fanii artistului, care s-au grăbit să îi felicite pe cei doi.

Sursă foto: Jador/TikTok

  • Jador, cerere în căsătorie în mijlocul străzii: „Te iubesc cel mai mult!”

related posts

Modifică setările cookies