Jador, aspru criticat după ce a înjurat un fan la concert! Ce i-au spus colegii de breaslă


Jador și-a ieșit din fire la un concert pe care l-a susținut de curând, stârnind un val de reacții în rândul colegilor săi de breaslă. Nepoata lui Adi de la Vâlcea a fost prima care i-a atras atenția după ce a văzut felul în care și-a jignit un fan.

Tag-uri: #Jador

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară a făcut o gafă de zile mari în timpul unui concert live pe care l-a susținut. Este vorba despre Jador, care a fost aspru criticat de colegii săi de breaslă la scurt timp după ce au văzut cum s-a comportat cu un fan în timpul unui eveniment.

În mediul online circulă o filmare cu Jador, care se oprește la un moment dat din cântat pentru a jigni un tânăr, numindu-l „handicapat”. Reacțiile nu au întârziat să apară, prima care a ținut să comenteze subiectul fiind nepoata lui Adi de la Vâlcea, Roxana Dobrițoiu.

„Mi s-a părut un pic deplasat cum s-a comportat cu publicul. Indiferent de situaţie, un artist nu ar trebui să facă aşa. Poate o fi fost într-un moment de euforie. În momentul în care faci un gest trebuie să ţi-l asumi”, a spus aceasta pentru Fanatik.ro.

Roxana Dobrițiou a continuat: „Dacă tu, ca artist, eşti răguşit şi mai faci altele, bei, nu dormi, asta agravează şi mai mult. Trebuie ca artist să ai disciplină, să ai o conştiinţă foarte mare. Atunci când eşti obosit trebuie să te odihneşti, să renunţi la alcool şi să te concentrezi pe cântar”.

Sursă foto: Arhivă

  • Jador, aspru criticat după ce a înjurat un fan la concert! Ce i-au spus colegii de breaslă

related posts

Modifică setările cookies