Jador, după ce și-a anunțat retragerea: "Mi-am dedicat toată viața să ajung să fac asta"


Jador și-a luat fanii prin surprindere după ce a postat pe contul de socializare imagini cu el pe patul de spital și a anunțat că se va retrage din muzică. 


Pe 15 iunie, artistul a transmis pe rețelele de socializare: 

„Vă anunț cu părere de rău, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie…”

„Anul ăsta cât ne mai rămâne sper ca Dumnezeu să mă țină în viață și să mai pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzica gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj”, a adăugat Jador la postarea alături de care a distribuit două fotografii cu el aflat pe un pat de spital. „Aveți grijă de sănătatea voastră!”, și-a încheiat mesajul artistul.

Ulterior, a anunțat că își va onora contractele deja realizate și a reînceput seria sa de concerte. Legat de aceste apariții pe scenă, la care e posibil însă să renunțe, Jador a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare:

"Mi-am dedicat toată viața (28) să ajung să fac asta."

Vedeți în Galeria Foto imaginile emoționante care au însoțit acest mesaj 

FOTO: INSTAGRAM JADOR 

Vezi și video:

  • Jador, după ce și-a anunțat retragerea: Mi-am dedicat toată viața să ajung să fac asta

related posts

Modifică setările cookies