Jador, despre iubita lui: "Uitați-o, na, în ce mi-a transformat mașina"


Jador este mai îndrăgostit ca niciodată, iar norocoasa este Alexandra Dobia, care i-a redevenit iubită. 


Pentru că îi face acesteia multe surprize și îi respectă toate dorințele, a lăsat-o inclusiv să îi transforme mașina de lux în...bucătărie. Și chiar a anunțat asta pe Instastory:

Mi-a transformat mașina în bucătărie! Uitați-o, na! Ce preparai, dragă?”, a spus Jador.

„Hamburger cu cartofi și sos.”

Vezi în Galeria Foto poze cu Jador, dar și cu iubita lui, Alexandra 

Potrivit wowbiz, la scurtă vreme după ce Jador a anunțat în mediul online că suferă de probleme de sănătate care îi pun în pericol cariera, Alexandra a venit în România pentru a-i fi alături artistului. Potrivit presei, atunci s-au împăcat cei doi, pentru că ar fi fost certați și despărțiți. Potrivit aceleași publicații, impresionat de gest, cântărețul i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale în mediul online.

Vezi în Galeria Foto poze cu Jador, dar și cu iubita lui, Alexandra 

„A venit să aibă grijă de mine. Nu credeam că o să vreau vreodată să ajung așa repede acasă! ALEASA ÎN CURâND….. 5 zile….NU ȘTIU SĂ FIU BĂRBATUL PE CARE TU ÎL VREI. Știu că vreau ca tu să fii mama copiilor mei. Te consider aleasă să îmi fii mireasă. Singura ce m-așteaptă când vin acasă!”, a scris Jador pe Instagram.

Alexandra este o tânără din Iași, studentă în prezent la o facultate în Germania. Jador o alintă Hoder și se pare că este foarte îndrăgostit.

FOTO: INSTAGRAM JADOR

ALEXANDRA DOBIA 

Vezi și video:

  • Jador, despre iubita lui: Uitați-o, na, în ce mi-a transformat mașina

related posts

Modifică setările cookies