Călin Geambașu, despre conflictul cu tatăl său și despre procesul cu acesta


Pentru Click, Călin Geambașu a povestit cum stau lucurile în legătură cu procesul intentat tatălui său, Petre Geambașu. 


Artistul l-a dat în judecată pe tatăl său în urmă cu jumătate de an și spune despre proces:

"Acțiunea împotriva alegațiilor și denigrărilor "la acoperire" ale lui «Nero» e o acțiune a mea de apărare deschisă de acum jumătate de an, acțiune ce vizează mai multe fapte, ocazie cu care se va demonstra prin expertiză avizată și impostura din ultimele decenii ale "maestrului scamator". La ce ne ajută să ne închinăm la Regi Falși în timp ce adevărații oameni corecți muncesc cu seriozitate și fac sacrificii reale în domeniile lor de activitate?"

"După cum bine se poate observa, nu am făcut nimic public, din respect pentru actul Justiției. Și nici nu voi continua în afara acestui răspuns. În urma apariției veștii în presă, voi oferi un răspuns scurt, apoi vă rog să lăsați actul Justiției să se desfășoare fără presiune."

"Vă pot spune doar că tatăl meu, celebrul Nero, impostorul meloman din spatele pianului electronic (și înconjurat de marionete care nu fac nici playback-ul corect), în ultima comunicare adresată mie și apoi Judecătoriei unde a pierdut și procesul cu ENEL (despre care el spune că "nu există" + alte negări absurde ce se demontează ușor prin simple probe cronologice - securiștii comuniști trebuie să înțeleagă că "minciuna de rit vechi" nu are eficiență în fața tehnologiei - nu mai merg "strâmbele", e pe probe, nu pe vorbe), dragul meu tati s-a autointitulat ÎN SCRIS și în mod ridicol ca fiind "PUTIN CU VALIZA NUCLEARĂ". (!!!) Din dragoste, desigur... V-a păcălit, este?"

Vezi și video:

  • Călin Geambașu, despre conflictul cu tatăl său și despre procesul cu acesta

related posts

Modifică setările cookies