Britney Spears a decis să îi ceară scuze lui Justin Timberlake, după ce a expus mai mult evenimente nefericite din relația lor, toate aceste lucruri punându-l într-o lumina deloc favorabilă pe artist.

Relația lor, începută în anul 1999 și încheiată trei ani mai târziu, a redevenit un subiect îndelung mediatizat în presa de pese ocean, după ce artista a făcut mai multe dezvăluiri pe care le-a ținut ascunse până acum.

Cea mai dură dezvăluire a artistei a fost legată de întreruperea de sarcină pe care Justin Timberlake a obligat-o să o facă și care a avut loc în baia casa în care locuiau. Britney Spears a mărturisit că s-a temut pentru viața ei, dar și că a fost cel mai „atroce” moment pe care l-a experimentat vreodată.

La trei luni de la aceste afirmații, Britney Spears i-a cerut scuze fostului ei iubit pentru „unele lucruri” pe care le-a făcut publice și a lăudat două dintre piesele sale.

„Vreau să cer scuze pentru unele dintre lucrurile pe care le-am scris în cartea mea! Dacă am ofensat pe cineva de care îmi pasă cu adevărat, îmi pare profund rău. Vreau, de asemenea, să spun că sunt îndrăgostită de noua melodie a lui Justin Timberlake. Este atât de bună!”¸a fost mesajul postat de Britney, în mediul online.

În anul 2021, Justin Timberlake a postat un mesaj public, spunând că, în anumite momente din viața lui, a greșit foarte mult și le-a cerut scuze public lui Britney și lui Janet Jackson, pentru comportamentul avut față de ele, motivând faptul că îi pasă și că le respectă.


Sursa foto: Getty Images