Recent, Britney Spears i-a cerut acestuia scuze, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, spunând că regretă o parte din lucrurile pe care le-a scris în carte. De asemenea, a lăudat ultimele două melodii ale acestuia, dar liniștea nu a durat foarte mult timp.

„Vreau să-mi cer scuze pentru unele dintre lucrurile pe care le-am scris în carte. Îmi pare tare rău dacă am rănit oamenii la care țin cu adevărat”, a fost mesajul postat de Britney Spears.

După ce aceasta a mărturisit că Justin Timberlake a obligat-o să avorteze acasă, artistul a trebuit să se confrunte cu un val foarte mare de comentarii negative. Pe rețelele de socializare, acesta a restricționat comentariile, deoarece internauții încă nu au uitat dezvăluirile făcute publice de artistă.

Doar câteva zile au trecut de la acest moment și Britney Spears a revenit cu noi afirmații, spunând că este pregătită să îl dea în judecată pe Justin Timberlake: „Cineva mi-a spus că cineva vorbește de mine pe stradă. Dorești să aduci asta în instanță sau vei merge plângând la mama ta, ca data trecută? Nu-mi pare rău”.

În timpul unui concert, înainte de a cânta o melodie despre care se spune că a fost scrisă de el, după ce Britney l-ar fi înșelat, acesta s spus: „Aș dori să profit de această ocazie, pentru a-i cere scuze absolut nimănui”.

Reacția acestuia a amplificat valul de mesaje negative pe care le primește, iar mai multe persoane l-au condamnat serios pentru reacția pe care a avut-o.

În urmă cu aproximativ patru luni, Britney Spears anunța că Justin a obligat-o să avorteze acasă, deoarece nu era „fericit” în legătură cu sarcina. Britney Spears a mărturisit că experiența a traumatizat-o și că ea nu și-ar fi dorit să renunțe la copil.

 

Sursa foto: Getty Images