Britney Spears, o nouă apariție șocantă: și-a montat o bară de striptease în casă și a făcut show pe Instagram


Britney Spears își continuă seria de postări halucinante pe rețelele de socializare, după ce a devenit o femeie “liberă” și a scapăt de sub tutela tatălui ei, în 2021.

Tag-uri: #Britney Spears

Timp de 13 ani, lui Britney Spears i s-a dictat în continuu ce să facă și era urmărită la fiecare pas, inclusiv când mergea la toaletă. A fost împiedicată să se căsătorească sau să aibă alți copii, însă acum este libera să facă tot ce poftește. Și, se pare, că îi place tare mult să se pozeze și să se filmeze în ipostaze controversate. De multe ori și-a îngrijorat fanii cu postările sale bizare, în multe apărând complet goală.

 

Acum, “prințesa pop” a anilor ’90 și-a descoperit o nouă pasiune – dansul la bara de striptease. Britney și-a montat o astfel de bara acasă, a îmbrăcat un outfit sumar și s-a filmat dansând. “Mi-am cumpărat bara asta în urmă cu doua zile și aseară am dansat prima oară pe ea”, a scris Britney, care are însă secțiunea de comentarii închisă.

Noul clip apare în contextul în care se zvonește că Britney ar fi pregătită să dea primul ei interviu după eliberarea de sub tutela tatălui. Cântăreața a primit în ultimii ani zeci de oferte super generoase, inclusiv de la Oprah Winfrey, pe care însă le-a refuzat. 

Însă, un apropiat al vedetei, a dezvăluit că Britney nu este încă dispusă să facă acest pas: “Interviul rămâne o provocre pentru Britney, care are o problemă în a vorbi cu străinii despre viața ei personală. Trauma nu a dispărut peste noapte doar pentru că a scapăt de sub tutelă. Unele zile sunt extrem de provocatoare și aumite conversații pot genera un comportament bizar din partea ei”, a spus sursa, citată de Daily Mail.

 

Sursa foto: Instagram

  • Britney Spears, o nouă apariție șocantă: și-a montat o bară de striptease în casă și a făcut show pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies