Pe cât de dureroase au fost dezvăluirile lui Britney Spears, pe atât de mulți bani e primit. Cartea acesteia s-a vândut într-un timp record, fiind scrise multe lucruri despre care nimeni nu știa.

Britney Spears a primit milioane pentru a lansa cartea

„Femeia din mine” se intitulează cartea care s-a vândut pe bandă rulantă în țările din întreaga lume și care a scos la iveală cele mai dureroase experiențe prin care a trecut Britney Spears. Aceasta a primit și un premiu, în cadrul Goodreaders Chouce.

Autobiografia artistei a devenit una dintre cele mai căutate cărți din istorie, doar în prima săptămână fiind cumpărate peste un milion de exemplare. Britney a fost plătită pe măsură, cu 15 milioane de dolari, pentru a lansa cartea.

Aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre relațiile toxice, despre avort, dar și despre momentele de glorie de care a avut parte, de-a lungul carierei.

„Femeia din mine” a detronat chiar și cartea Prințului Harry, a cărei lansare a făcut foarte multă vâlvă, dar nu a primit niciun premiu în cadrul galei menționate anterior.

Libertatea este ceea ce și-a dorit Britney cel mai mult

A reușit să scape de sub tutela tatălui ei, recuperând tot ceea ce pierduse din cauza lui, iar cartea lansată i-a oferit libertatea de a arăta cine este ea, cu adevărat.

„Libertatea începe prin a te purta prostește, distrându-te pe rețelele de socializare. Libertate înseamnă să iau o pauză de la Instagram fără ca oamenii să sune la 911. Libertate înseamnă că pot face greșeli și pot învăța din ele. Libertate înseamnă că nu trebuie să interpretez pentru nimeni, nici pe scenă, nici în afara ei”, a scris aceasta, în cartea ei.

 

Sursa foto: Getty Images