Carmen Brumă, fară lenjerie intimă și cu posteriorul la vedere pe covorul roșu


Carmen Brumă  afost atracția serii la Gala Unica: vedeta a avut, de departe, cea mai îndrăzneață ținută. A venit fară lenjerie intimă și cu posteriorul la vedere.


Carmen Brumă a defilat într-o reinterpretare a celebrei rochii creată de designerul Guy Laroche, stârnind o mulțime de reacții controversate. Cum a motivat vedeta alegerea făcută? “Unele alegeri se asumă, nu se discută” –a scris prezentatoarea pe Instagram. 

Din păcate, Carmen Brumă nu s-a putut bucura prea mult de momentul eu “de glorie”: Libertatea scrie că vedeta a leșinat. Camen Bruma a dat vina pe stres și pe oboseală.

Evident, fanii au fost uimiți de apariția vedetei. Unii au feliciat-o, alții au criticat-o.

“Carmen, mă bucur că avem o femeie atât de frumoasă și elegantă ca tine în România. Din păcate, mentalitatea e încă de Evul Mediu, sper că nu dai importanță, indiferent ce alegeri faci, tot primești critici”, a fost unul dintre puținele comentarii pozitive.

Majoritatea fanilor însă au desființat-o. Iată o parte din comentarii:

“Ăsta nu e stil. Aș zice lipsă de stil.  Vulgaritate! Dacă asta este iconic dress, de Coco Chanel ați auzit?”

‘Carmen, pentru a fi sexy nu trebuie să te expui atât de mult și tu știi asta, nu te înțeleg! Păcat, ți-ai format o imagine bună în decursul timpului, iar acum ai dat-o în bară”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) pe

“E puțin cam prea mult să se vadă deschizătura fundului.Chiar nu era nevoie la ce superba femeie ești, Carmen!”

“Dacă ție se pare ok să ne arăți nouă și celorlalți invitați la party …., că practic asta se vede , go ahead dacă aste te face să te simți frumoasa! Din păcate distrage atenția de la adevărata ta frumusețe la vulgar!”.

 

  • Carmen Brumă, fară lenjerie intimă și cu posteriorul la vedere pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies