Carmen Brumă, în lenjerie intimă pe balcon, la munte! Cum a fost fotografiată vedeta


Peste doar câteva luni, Carmen Brumă împlinește 43 de ani, însă vedeta demonstrează în fiecare zi că arată mai bine ca oricând.

Tag-uri: #Carmen Bruma

Fosta prezentatoare TV este în vacanță la munte și a postat pe Instagram câteva fotografii în care este foarte sexy, fiind îmbrăcată sumar, chiar daca temperaturile sunt foarte scăzute.

“La cererea publicului mi-am luat căciula cu blană ca să nu răcesc”, a scris Carmen Brumă în dreptul unei fotografii în care apare pe balcon, în lenjerie intima și care a strâns câteva mii de like-uri.

Fanii vedetei au reacționat imediat, iar părerile acestora au fost împărțite, unii afirmând că fosta prezentatoare TV arată foarte bine, în timp ce alții au pus-o la zid.

“Ești minunată, Carmen! Felicitări!”, “Arăți perfect” și “Ai un trup de invidiat” sunt doar câteva dintre comentariile pozitive, în timp ce cele negative sunt mai puține, dar mai consistente.

“Postura ca postura.. Simplă.. Nimic nou în România ca o femeie să se dezbrace să atragă atenția. Ca tine multe altele.. Dar mai tinere... Și la față mult mai frumoase... O poză... dar gura cum stai cu ea.. Vulgar..” și “Serios? Asta chiar e poză de "piți ". Toată lumea știe că arăți bine, dar o asemenea poză nu te "aranjează". În rest, numai de bine” sunt unele dintre comentariile negative.

Vezi și: Antrenament in 7 minute alaturi de Carmen Bruma

  • Carmen Brumă, în lenjerie intimă pe balcon, la munte! Cum a fost fotografiată vedeta

related posts

Modifică setările cookies