Carmen Iohannis, în cea mai scurtă fustă purtată până acum. Cum s-a fotografiat cu elevii ei


Prima Doamnă a României nu încetează să ne surprindă cu alegerile vestimentare nonconformiste. 


Carmen Iohannis are propriul stil și nu se lasă dirijată de rigorile vestiemntare pe care le dictează protocolul.

Asemeni lui Brigitte Mcaron, Prima domană a Frnței, Carmen Iohannis preferă outfiturile tinerești. În garderoba ei, favorite sunt ținutele mulate, rochiile din voal transparent, cu broderii și fustele scurte.

De data aceasta, Carmen Iohannis, care este profesoară de limba engleză s-a fotografiat în clasă, alături de câțiva dintre elevii săi, într-o fustă scurtă, înflorată, un pulover albastru și cizme tip șosetă, de culopare gri deschis. 

 

“Dezbatere demonstrativă cu ocazia Zilei Internaționale Anticorupție” (9 decembrie) împreună cu elevii din Colegiul Gheorghe Lazăr și Octavian Goga, a scris Carmen Iohannis pe Facebook, unde a postat câteva fotografii.

 

Carmen Iohannis poate fi inclusă oricând în topul celor mai stilate "Prime Doamne" din întreagă lume. În rarele apariții publice s-a remarcat până acum prin distincție și elegantă, aducând un aer nou cu ținutele curajoase care au stârnit controverse. Îi este alături soțului ei de 28 de ani și lucrează că profesoară de limba engleză, materie pe care o preda la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu din 1990. 

  • Carmen Iohannis, în cea mai scurtă fustă purtată până acum. Cum s-a fotografiat cu elevii ei

related posts

Modifică setările cookies