Cât a costat rochia purtată de Andreea Antonescu la botezul fiicei sale. Prețul nu este unul exorbitant


În data de 24 iunie, Andreea Antonescu a botezat-o pe fetița ei, Venice Victoria, eveniment pe care cântăreața l-a pregătit cu luni înainte. Cum era de așteptat, aceasta a arătat impecabil la botez, iar de acest lucru s-a ocupat stilista să, care i-a pregătit doua rochii spectaculoase. Iată cât a costat rochia purtata la biserica!


Andreea Antonescu a ales să facă botezul celei de-a doua fetițe tot la Mănăstirea Cășîn din București, acolo unde cu 12 ani în urmă și-a botezat și primul copil, pe Sienna. Pentru aceasta zi specială, artista a purtat o rochie din mătase naturală, marca Oui-Da Fee, al carei preț nu este unul exorbitant, în ciuda materialului delicat. Creația numită Soraia a costat 3.950 de lei și a impresionat prin culoare, detaliile din jurul abdomenului și crăpătura de la picior.

„Elegantă și fină, rochia Soraia are un corset construit cu balene, cu un design din pliseuri din voal metalizat de mătase naturală, aranjate complex pentru a potența formele feminine, decolteu în V, în timp ce prețiosul voal cade elegant din talia fixă. Prezintă un șliț înalt, iar lungimea e una confortabilă și chic”, spune descrierea rochiei de pe site.

Andreea Antonescu, declarații după  botez

Dacă la botezul micuței Venice Victoria, Andreea Antonescu a fost un munte de emoție, după ce a trecut euforia cauzata de eveniment, aceasta a oferit câteva declarații despre ziua lor specială. Aceasta a mărturisit că, deși fetița a plâns foarte puțin,  a stat cu teamă pentru momentul scăldării în cristelniță:

„Cea mică a plâns și ea un pic în biserică, că așa trebuie să facă un copil, să plângă. Ea este foarte curioasă și, după cu îmi place mie să îi zic, căpuțul ei se întoarce așa la 360 de grade, este foarte atentă la absolut orice, la toate detaliile, și la un moment dat, când a fost pusă pe măsuță, pentru a fi dezbrăcâtă și ulterior băgată în cristelniță, a început să plângă, pentru că ea de acolo de jos nu mai vedea decât câteva capete aplecate deasupra ei și a început să plângă, după care s-a liniștit. Ce-i drept, părintele a ascultat rugămintea mea și, totodată, a nașului, de a nu băga copilul cu totul în cristelniță. Știu, sunt tradiții, dar asta e, sunt mamă și mă ia și pe mine panică în anumite momente", a declarat Andreea Antonescu pentru wowbiz.ro.

Sursă foto: Instagram
 
Vezi și:

  • Cât a costat rochia purtată de Andreea Antonescu la botezul fiicei sale. Prețul nu este unul exorbitant

related posts

Modifică setările cookies