Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor din Turcia: ”Voi suferi o nouă intervenție chirurgicală”


Cătălin Botezatu a făcut un anunț trist pentru fanii lui de pe Instagram. Creatorul de modă a decis să confirme chiar el că este din nou la spital și că urmează să fie operat.


Cătălin Botezatu se confruntă cu probleme de sănătate de mai mulți ani și a ajuns de mai multe ori la intervenții chirurgicale atât la inimă, cât și la colon, după ce a aflat că are cancer.

Acum, Cătălin Botezatu se află din nou pe mâna medicilor din Turcia și a decis să spună acest lucru pe pagina sa de Instagram: ”Nu vreau să mai citiți că sunt bolnav, că sunt internat, că am suferit nu știu ce intervenție, că sunt grav pe patul de spital. Sunt din nou la Istanbul, sunt din nou la spitalul care are grijă de mine și la propriu și la figurat. Voi suferi o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție safe din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de ori câte ori este nevoie, sunt cei mai în măsură și cei mai buni”.

În septembrie 2019, în urma unor analize, creatorului de modă i-a fost descoperită o tumoră la colon. Decizia lui a fost să se opereze la o clinică din Turcia, unde i-a fost fost tăiat jumătate din colon, apoi a făcut ședințe de chimioterapie. De asemenea, Cătălin Botezatu are și probleme cardiace. Deși n-a specificat de ce se se supune unei noi intervenții chirurgicale, creatorul de modă pare foarte optimist în ceea ce privește starea lui de sănătate. 

Instagram: Cătălin Botezatu / Agerpres

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

  • Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor din Turcia: ”Voi suferi o nouă intervenție chirurgicală”

related posts

Modifică setările cookies