Cătălin Botezatu știe să se distreze! Ce destinații exotice a ales pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă


Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de la noi, Cătălin Botezatu, abia așteaptă perioada sărbătorilor de iarnă.


Bote urmează să își ia o binemeritată vacanță. Atât Crăciunul cât și Revelionul îl vor prinde pe Cătălin departe de casă, la Miami, respectiv Caraibe, cu gândul, probabil, la cozonacul bunicii.

Bote, la ce anume poftești cel mai des în perioada sărbătorilor de iarnă?
 
La  dulciuri cred că poftim cu toții, încă din copilărie și până la adânci bătrâneți. De fapt,  mie mi-a rămas în nas mirosul acela de cozonac făcut de bunica, de Crăciun și de Paște.
  
Ce cadouri îți place să faci de sărbători?
 
Fac extrem de multe cadouri, de la acțiuni caritabile până la cadouri pentru prietenii mei. De obicei fac cadouri utile! Sunt foarte atent la ce au nevoie oamenii de lângă mine.

Ție ce cadouri îți place să primești?

 
 Eu nu prea primesc cadouri,  pentru că toți știu că am tot ce îmi trebuie și se gândesc ce să îmi mai ia! Bineînțeles că nu am nevoie de nimic! O atenție oarecare poate să fie suficientă pentru mine, faptul că sunt împreună cu prietenii mei e un cadou frumos!
   
Unde vei petrece Crăciunul și Revelionul?
 
Crăciunul și Revelionul le voi petrece departe de casă. Revelionul mă prinde la Miami, acolo unde voi sta 6 zile și de unde o să aveți niște poze frumoase dintr-o locație dragă sufletului meu și tinereții mele. Apoi mă îmbarc pe un vas de croazieră și voi petrece 7 zile în Caraibe. 
 

  • Cătălin Botezatu știe să se distreze! Ce destinații exotice a ales pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă

related posts

Modifică setările cookies