Catherine Zeta-Jones a dansat ca o puștoaică în costum de baie. Actrița s-a urcat pe un taburet, etalându-și silueta fără cusur


Catherine Zeta-Jones și-a amuzat fanii cu un video în care dansează ca o puștoaică. Actrița, în vârsă de 53 de ani, și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie negru cu decolteu adânc. 


Chiar dacă au trecut 21 de ani de la premiera filmul Chicago (2002), în care Catherine Zeta-Jones și-a demonstrat talentul de dansatoare, actrița este la fel de senzuală ca altădată. 

Recent, simpatica  Zeta-Jones și-a bucurat fanii cu un video, unde apare dansând în costum de baie. Vedeta s-a urcat pe un taburet, aflat în mijlocul camerei, de parcă ar fi pe o scenă. „Este ultima zi de înot pe anul ăsta”, a transmis celebra brunetă înainte de revelion. 

Și soțul ei, Michael Douglas, a postat o înregistrare video înainte de sărbători. Acesta a apărut foarte relaxat, în incinta căminului său, spunând că speră să-și vadă mai des prietenii în 2023. Actorul s-a rugat și pentru pace pe Pământ, în special pentru populația Ucrainei, care suferă de luni de zile din cauza războiului cu Rusia.

„Un An Nou fericit tuturor! Sărbători fericite! Nu știu cum sunteți voi, dar mie îmi este dor de prieteni. Cumva, de la începutul COVID-19, pur și simplu nu ne-am vezut suficient, așa că asta este speranța mea pentru Anul Nou, să-mi văd prietenii mai des. La fel ca pacea, mai ales în Ucraina! Vă doresc tuturor un Crăciun Fericit și un An Nou Fericit! Multă dragoste”, a transmis Michael Douglas. 

Sursă foto/video/ Instagram/ catherinezetajones

Vezi și: Prima confruntare SURVIVOR România 2023 – din 9 ianuarie, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO!

  • Catherine Zeta-Jones a dansat ca o puștoaică în costum de baie. Actrița s-a urcat pe un taburet, etalându-și silueta fără cusur

related posts

Modifică setările cookies