Catherine Zeta-Jones, fermecătoare pe străzile din Portofino, la brațul soțului. Michael Douglas a împlinit 78 de ani


Sunt căsătoriți de 23 de ani și încă se mai poartă ca doi îndrăgostiți. Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au fost surprinși, în vacanță, pe străduțele cochete din Portofino.


Actrița în vârstă de 53 de ani a fost imposibil de ignorat: Catherine Zeta-Jones a fost întruchiparea eleganței și a rafinamentului, într-o spectaculoasă rochie mov. Vedeta și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare cool, cercei în ton cu rochia și o poșetă neagră.

În vârstă de 78 de ani, Michael Douglas a ținut pasul, într-o pereche de pantaloni albi și o cămașă bleumarin.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Evident, cuplul de la Hollywood a atras toate privirile. Cei doi actori s-au alăturat unui grup de prieteni la un restaurant de lux din Portofino.

În primăvara, Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au făcut senzație pe covorul roșu de la Cannes, acolo unde și-au făcut apariția alături de fiica lor superbă, Carys.

Sursa foto: GETTY IMAGES

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas s-au cunoscut în 1998, la Festivalul de Film de la Deauville, prin intermediul prietenului lor comun, actorul american Danny DeVito (73 de ani), iar primele cuvinte ale lui Douglas în momentul în care au dat mâna au fost: „Vreau să fiu tatăl copiilor tăi“. 

  • Catherine Zeta-Jones, fermecătoare pe străzile din Portofino, la brațul soțului. Michael Douglas a împlinit 78 de ani

related posts

Modifică setările cookies