Catherine Zeta-Jones, fotografie rară alături de mama sa: “Ai moștenit grația și farmecul ei!”


Catherine Zeta-Jones și-a aniverstat mama și și-a încântat fanii de pe Instagram cu o imagine alb-negru în care apare alături de cea care i-a dat viață. 


“La mulți ani, Mam! Vei fi lângă mine întotdeauna, pentru totdeauna, indiferent unde vom merge. Cu genți!”, a scris actrița în dreptul imaginii în care apar în ținute elegante și ținându-și poșetele în mâini. 

Un lucru este cert: frumusețea se moștenește în familia actrița! Fotografia cu Catherine și mama sa, Patricia, a adunat peste 27.000 de like-uri și sute de comentarii. 

"Ai moștenit grația și farmecul ei!”,  “Mereu stilată! La mulți ani mamei tale!”, “Mulțumim că ai adus-o pe Catherine în această lume!”, “La mulți ani mamei tale frumoase! Îi mulțumim pentru că datorită ei exiști! Este cel mai minunat lucru!”, “Minunata ta mama! Îi suntem recunoscători pentru că a născut o femeie atât de minunată ca tine!”, “Ești norocoasă să ai o asemenea mamă!”, “E frumoasă la fel ca fiica ei!”, “La mulți ani mamei tale fabuloase!”, “E de o frumusețe incredibilă și la interior, dar și la exterior”, sunt doar o parte dintre dintre mesajele postate de urmăritorii lui Catherine. 

Actrița le este extrem de recunoscătoare părinților și nu de puține ori i-a menționat în interviuri. “M-au susținut întotdeauna. Am avut mereu parte de sprijinul lor”, a spus actrița care a mers la o școală privată și a luat lecții de balet în copilărie.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

  • Catherine Zeta-Jones, fotografie rară alături de mama sa: “Ai moștenit grația și farmecul ei!”

related posts

Modifică setările cookies