Catherine-Zeta Jones și Michael Douglas au aniversat 21 de ani de căsnicie! Imagini rare de la nunta cuplului


Love is in the air... chiar și după 21 de ani de căsnicie. Catherine-Zeta Jones (52 de ani) și Michael Douglas (77 de ani) formează de mai bine de două decenii unul dintre cele mai sudate și frumoase cupluri de la Hollywood. 


Sunt născuți în aceeași zi, doar că la 25 de ani distanță unul de celălalt. Iubesc golful, actoria și de 23 de ani sunt nedespărțiți unul de celălalt. Au început să se întâlnească în 1998, iar un an mai târziu, Michael i-a pus inelul de logodnă pe deget. 

Se spune că actorul a fost atât de vrăjit de superba actriță, încât la prima întâlnire i-ar fi spus: “Știi, eu voi fi tatăl copiilor tăi”. Cei doi s-au cunoscut la o cină organizată de Antonio Banderas și Melanie Griffith.

Cuplul a aniversat în 19 noiembrie 21 de ani la fastuoasa nuntă, care a avut loc la Plaza Hotel, din New York. 

Cu ocazia acestei zile speciale, actorii și-au făcut declarații de dragoste și prin intermediul conturilor de Instagram. Catherine a postat o poză alb-negru alături de Michael și un mesaj emoționant. 

“Aniversare fericită, Michael! De 21 de ani ai grijă de mine. De peste 21 de ani ne iubim! Te iubesc, dragule”, a scris Catherine. 

La rândul său, Michael a scris pe contul de Instagram: “Aniversare fericită, draga mea Catherine! Te iubesc atât de mult”. Actorul a publicat și un colaj video cu fotografii de la nuntă și de la o parte din evenimentele la care au participat în ultimii ani. 

Michael și Catherine Zeta-Jones au împreună doi copii: Carys (18 ani) şi Dylan (21 de ani).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Wine Trips România S2E1 | Alex Bogdan, degustare cu peripeții la Crama Corcova

  • Catherine-Zeta Jones și Michael Douglas au aniversat 21 de ani de căsnicie! Imagini rare de la nunta cuplului

related posts

Modifică setările cookies