INTERVIU Adelina Pestrițu, după nuntă. Motivul pentru care nu pleacă în luna de miere


Românii din toate colțurile țării au participat la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea prin intermediul rețelelor sociale. 


Postările Adelinei de pe conturile sale oficiale de Facebook și Instagram despre pregătirile pentru marele eveniment și cu atmosfera de la nuntă au fost intens urmărite de comunitatea vedetei. Numai cele de pe Instagram au înregistrat aproape 100 de milioane de impresii, multe dintre postările Adelinei din acest week-end având un reach de aproape 2 milioane de conturi de Instagram, iar unele fotografii primind și câte 150.000 de like-uri fiecare. Cum a fost evenimentul în sine pentru mireasă, ce emoții a avut și ce spune despre nuntă, ne povestește chiar Adelina Pestrițu, actuala doamnă Șteblea, pentru Perfecte.ro.

 Adelina, gata nunta! Ai scăpat de emoții? Cum a fost, cum a ieșit? Te declari mulțumită? 

Am avut un weekend extrem de intens. Emoțiile au început cu o lună înainte și de la o zi la alta s-au multiplicat. Apogeul a fost în ziua de sâmbătă, mai exact la momentul cununiei religioase, când tatăl meu m-a condus la altar.  Sunt extrem de recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit alături de familie, soțul și fetița mea, dar și de prietenii dragi care ne-au fost alături.

 Emoțiile și pregătirile pentru nuntă ți-au adus și câteva kilograme în minus?  Ai slăbit din cauza stresului? 

 Da. Am slăbit aproape 6 kg după tot stresul și toată agitația dinaintea nunții. Uitam să mănânc din cauza programului încărcat, iar când îmi aminteam era deja noapte. Nu pot să spun că îmi pare rău, având în vedere că îmi place să mă păstrez slabă.  

Ai apucat să te distrezi și tu cu Virgil? 

 Da. Chiar dacă am avut 300 de invitați, am reușit să ne și distrăm la nunta noastră. Pentru mine a fost puțin mai dificil din cauza rochiei de la petrecere, care cântarea peste 10 kg, dar cu toate astea nu am plecat de pe ringul de dans. Pauzele pe care le luam erau foarte scurte și cu un scop sigur: ori verificam cum decurge desfășurătorul și ce moment urmează, ori îmi retușam machiajul. 

Ce tradiții ai respectat la nuntă? 

 Am ales să nu fie o nuntă clasică. Totul a fost gândit după cum am simțit noi. De la aranjamente, pregătiri, până la cel mai mic detaliu. Am povestit pe blogul meu că aceste tradiții repetate obsesiv la nunți deja plictisesc invitații. Furatul miresei mi se pare un moment mort și fără esență, pentru că deja știm cu toții finalul. În foarte puține cazuri mireasa nu s-a mai întors de tot și situația a fost ceva mai palpitantă.

Am avut  inclusiv cale în buchet, despre care se vorbește că ar purta ghinion dacă te însoțesc în ziua nunții. Nu cred în astfel de basme. Mi se pare ireal că în 2019 mai sunt oameni care țin cont de aceste lucruri.

 Ești mulțumită de alegerea făcută pentru cele 2 rochii din ziua nunții? Te-ai simțit ca o prințesă? 

 Absolut! Sunt două creații superbe ale brandului internațional Pronovias, croite special pentru mine, iar rochia Riva purtată la petrecere este o piesă unicat și cea mai bine cotată și apreciată la nivel înalt. Mă bucur că am putut s-o am în cea mai importantă zi, cu toate că și greutatea ei a fost pe măsură.

 Ce ți-a plăcut cel mai mult acum, la nunta ta? 

   Păi s-o luăm pe rând: 

1. Întâlnirea cu Zenaida-Maria la biserică și faptul că eram amândouă îmbrăcate în rochii albe. Am strâns-o tare în brațe în pragul bisericii și i-am spus că o iubesc. 

2. Când Virgil și cei 6 cavaleri au venit și m-au luat din camera de hotel pregătită pentru cununia religioasă. 

3. Drumul spre altar alături de tatăl meu. 

4. Am avut familiile și prietenii dragi aproape. 

5. Totul!

Le-aș fi pus pe același loc, poate cel mult pe 2 locuri, dar m-am gândit să fac puțină ordine pentru cei care vor citi aceste rânduri.  

Care a fost cel mai emoționant moment de la petrecere? 

 Dansul nostru alături de Zenaida și de nașii noștri. 

Cât a stat la petrecere micuța voastră și cum s-a comportat? A rezistat până la sfârșit? 

 Nu am vrut s-o chinuim. Am ținut-o până a luat-o somnul, după care am trimis-o cu bunicii acasă. A fost foarte cuminte și a zâmbit toată seara, chiar dacă era puțin răcită. 

Ce declarație de dragoste îi faci după nuntă soțului tău? 

 Declarațiile i le fac în intimitate, când ne privim în ochi. 

Cum te întregește Virgil? 

Virgil este omul lângă care am clădit o familie, iar din dragostea noastră a rezultat o minunăție de copil, Zeny, acesta este tot Universul meu. 

Ce destinație ați ales pentru luna de miere, tu și soțul tău? 

 Încă nu ne-am decis pentru că în perioada imediat următoare avem foarte multe lucruri de rezolvat. Turta micuței noastre, care urmează să împlinească un anișor, după care suntem de două ori nași. Și avem un proiect mare căruia urmează să-i facem lansarea în curând. 

Vă mai doriți copii?  

 Da. Sunt convinsă că vor mai veni copilași. Nu există satisfacție mai mare decât imbrătișarea sau zâmbetul unui copil.  

Ce vei face imediat după nuntă? Cum te vei relaxa și ce plănuiești pentru luna august? 

Intenționăm să mergem câteva zile la mare cu fetița noastră pentru a petrece mai mult timp împreună și pentru a recupera zilele agitate dinaintea nunții în care nu am avut răgaz de nimic. Alte planuri încă nu avem. Ne focusam pe muncă. 

Ce proiecte profesionale ai pentru această toamnă? 

 Cel mai important proiect pentru mine este evoluția. Atât personală, cât și profesională. Zi de zi mă concentrez pe acest lucru și timpul mă va ajuta să-mi duc toate visurile la bun sfârșit. Online-ul este un proiect la care lucrez zi de zi fără oprire și recunosc că am multe reușite în acest mediu. Mă simt în elementul meu și rezultatele se văd. Deja sunt ambasadorul multor branduri, unele chiar internaționale. De aici îmi dau seama că tot ceea ce fac zi de zi mă pune pe drumul cel bun.  

Vezi și: Adelina Pestrițu se mărită în acest weekend

  • INTERVIU Adelina Pestrițu, după nuntă. Motivul pentru care nu pleacă în luna de miere

related posts

Modifică setările cookies