Ce a pățit Salma Hayek din cauza că e prea… sexy. Ce dezavantaje i-a adus look-ul ei


La 56 de ani, Salma Hayek face furori pe coperta revistei GQ Hype, pentru care a acordat și un interviu în care a vorbit despre cariera ei la Hollywood.

Tag-uri: #Salma Hayek

Actrița latino, considerată una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, a dezvăluit că și acest lucru poate fi un dezavantaj în carieră. Deși ai putea crede că dacă ești frumoasă și sexy ți se deschid toate ușile, Salma ține să contrazică acest lucru. Actrița se plânge că din cauza felului în care arată era distribuită mereu în același rol de femeie sexy, lipsită de umor și carismă, când ea, de fapt, își dorea să joace în comedii.

“Toată viața mea am primit același gen de rol. Eu mi-am dorit să fac comedii, dar nimeni nu îmi oferea vreun rol într-o comedie. Nu am reușit să obțin unul până când Adam Sandler m-a luat să joc în Grown Ups, dar deja eram trecută de 40 de ani”, spune Salma.

 

Actrița că look-ul ei sexy e “de vină”: “Îmi spuneau – ești prea sexy, nu ai dreptul să ai simțul umorului. Nu numai că nu aveam voie să fiu deșteaptă, dar nu aveam voie nici să fiu amuzantă în anii ‘90”, a mai spus Salma Hayek.

Actrița mexicană spune că acum este într-o etapă în viața ei în care nu este apreciată numai pentru sexualitatea ei: “Și chiar dacă as fi, nu mi-ar mai păsa, pentru că mi-am câștigat respectul”.

 

Salma Hayek spune că a trecut și prin momente grele în carieră, în care lumea îi dădea de înțeles că “a expirat”. “Am fost tristă atunci, dar iată-mă acum, jucând în orice gen de filme, într-o etapă a vieții mele în care lumea mi-ar fi spus că sunt expirată. Deci nu sunt tristă, nu sunt furioasă. Sunt amuzată”.

  • Ce a pățit Salma Hayek din cauza că e prea… sexy. Ce dezavantaje i-a adus look-ul ei

related posts

Modifică setările cookies