Ce moștenire le-a lăsat Lisa Marie Presley celor trei fete ale ei


Lisa Marie Presley a murit neașteptat la 12 ianuarie 2023, în urma unui stop cardiac. Unica fiică a lui Elvis Presley nu era chiar falită, cum se credea inițial. Ea le-a lăsat celor trei fiice ale ei o avere impresionantă.


După ce a risipit averea tatălui, Lisa Marie Presley mai avea în conturi doar bani de buzunar. Cei mai mulți au crezut că fiica lui Elvis a murit săracă, însă cu ceva timp înainte de moartea subită ea a făcut cel puțin două asigurări de viață. 

Conform presei de peste Ocean, Lisa Marie a vrut să asigure viitorul celor trei copii ai ei și a reușit. TMZ a dezvăluit că vedeta de 55 de ani deține două poliție în valoare totală de 35 de milioane de dolari, bani care trebuie împărțiți în mod egal de copiii ei.

Mai mult, Lisa Marie administra, împreună cu mama ei și o bancă din SUA, domeniul Graceland, evaluat la circa 400 de milioane de dolari. Graceland a fost ani în șir reședința principală a lui Elvis Presley, pe care Regele Rock and Roll a cumpărta-o în anii ’50 cu 102.500 de dolari.

În vara anului 2020, Lisa Marie Presley a fost devastată în urma morții fiului ei, Benjamin. Acesta s-a sinucis la vârsta de 27 de ani. 

Lisa Marie Presley a fost căsătorită de patru ori. Ultimul mariaj a fost și cel mai turbulent. În 2016, cei doi au divorțat, iar Lisa și Michael Lockwood au început un război în instanță pentru avere și custodia celor două gemene pe care le au împreună. 

Procesul nu s-a încheiat nici acum și, cel mai probabil, va rămâne „un dosar nesoluționat”.

Lisa Marie mai avea o fiică, actrița Riley Keough, din mariajul cu actorul Danny Keough. Nepoata lui Elvis s-a remarcat în mediul online cu postări îndrăznețe.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Ce moștenire le-a lăsat Lisa Marie Presley celor trei fete ale ei

related posts

Modifică setările cookies