Lisa Marie Presley, fosta soție a lui Michael Jackson, dezvăluiri despre viața lor intimă


Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, a fost căsătorită cu Michael între 1994 și 1996.


Fiica lui Elvis, care a fost căsătorită cu Regele Pop între 1994 și 1996, le-ar fi spus prietenilor săi că Michael este ”extraordinar” în pat și că știa să sărute cu pasiune.

Citește și: Fosta soție a lui Michael Jackson dă cărțile pe față: „Paris și Prince nu sunt copiii lui”

Toate aceste informații au apărut în cartea lui J Randy Taraborrelli, ”Michael Jackson: The Magic and the Madness”. Taraborrelli a fost prieten cu Michael Jackson timp de 40 de ani.

Într-un capitol al cărții, care a fost publicată în foileton de Daily Mail, după moartea starului, în 2009, acesta a scris: ”El și Lisa par să aibă o viață intimă activă și intensă.

Ea le-a spus prietenilor că el este uimitor în pat. Cu toate acestea, unele obiceiuri ale lui păreau un pic ciudate.

Prima dată când Lisa Marie a aprins luminile, Jackson a sărit din pat și s-a repezit în baie ca ea să nu-i vadă trupul. A apărut 20 de minute mai târziu, machiat complet și purtând un halat de mătase.”

Se spune că relația dintre Lisa Marie și Michael Jackson s-ar fi sfârșit pentru că ea nu a rămas însărcinată. Fiica lui Elvis a vorbit despre căsnicia lor într-un interviu pentru Oprah Winfrey, după moartea starului. 

Aceasta a spus că a ajuns să-l iubească și să-l înțeleagă, în ciuda faptului că a fost supărată pe el când mariajul lor a luat sfârșit. Lisa a dezvăluit că Michael a îndepărtat-o de el și a ales ”drogurile și vampirii” în defavoarea ei. Prin ”vampiri”, Lisa a dat de înțeles că se referă la oamenii lingușitori din anturajul lui Jackson. 

Lisa a găsit și asemănări între Michael și regretatul ei tată, spunând că ambii aveau abilitatea de a crea realitatea pe care și-o doreau în jurul lor.

Foto: Getty

Vezi și: Augustin Viziru: ”Relația cu fratele meu este ciudată.”

  • Lisa Marie Presley, fosta soție a lui Michael Jackson, dezvăluiri despre viața lor intimă

related posts

Modifică setările cookies