Lisa Marie Presley începe războiul pe avere și copii cu cel de-al patrulea soț. Câți bani sunt la mijloc


Niciun an de liniște pentru fiica lui Elvis Presley. Lisa Marie Presley își aduce fostul soț în fața instanței, în vara anului viitor.


Lisa Marie Presley (51 de ani), care a divorțat de chitaristul Michael Lockwood în iunie 2016, se va vedea la tribunal cu acesta în iulie 2020. În joc este averea de 16 milioane de dolari, custodia celor doi copii ai lor și pensia alimentară.

Conform publicației The Blast, procesul va dura circa o lună, la finalul căruia cei doi vor avea o soluție referitoare la împărțirea averii și la custodia copiilor.

La scurt timp după anunțul despărțirii, Lisa Marie și fostul soț și-au aruncat acuzații grave. Ea a pretins să a găsit în computerul lui imagini pornografice, unele cu abuzuri îndreptate împotriva copiilor.

În replică, Lockwood a tunat și fulgerat că ea vrea să-l discrediteze în fața copiilor lor, gemenele Harper Vivienne Ann și Finley Aaron Love.

Lisa Marie Presley a „topit” averea tatălui

Fiica lui Elvis s-a aflat în colimatorul presei după ce în 2018 declara că este falită. Deși a moștenit 100 de milioane de dolari după moartea celebrului ei tată, artista mărturisea că nu mai are niciun dolar în conturi.

Ea a dat vina pe fostul ei manager, Barry Siegel, pe care l-a acuzat de proasta gestionare a averii sale. Lisa l-a dat în judecată pentru neglijență managerială, însă bărbatul a susținut mereu contrariul: Lisa Marie și-a cheltuit cu nesăbuință averea moștenită de la Elvis.

Lisa Marie Presley, 4 soți, 4 copii

Lisa Marie Presley a fost căsătorită de 4 ori. Prima dată, în perioada 1988 – 1994, cu actorul Danny Keough. Împreună au doi copii, o fată și un băiat. În 1994 s-a măritat cu Michael Jackson, aflat în plin scandal de pedofilie.

Citește și: Lisa Marie Presley, fosta soție a lui Michael Jackson, dezvăluiri despre viața lor intimă

S-au despărțit în 1996, însă Lisa Marie a mai încercat o dată și a devenit soția lui Nicolas Cage. Mariajul lor a rezistat doar 108 zile. 

Al patrulea mariaj, cu chitaristul și managerul ei, Michael Lockwood, a fost și cel mai lung: 10 ani (2006-2016). Cei doi au împreună două fete gemene.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Alejandro Sanz a ajuns să aibă datorii de 5 milioane de dolari. Cine este femeia căreia îi datorează o avere

  • Lisa Marie Presley începe războiul pe avere și copii cu cel de-al patrulea soț. Câți bani sunt la mijloc

related posts

Modifică setările cookies