Fiica lui Michael Jackson, apariție rară pe covorul roșu. Cum mai arată Paris, la 21 de ani


În ultima perioadă, Paris Jackson a fost destul de discretă și a evitat aparițiile la evenimentele mondene. Fiica Regelui Pop a făcut totuși o excepție și a venit la premiera filmului The Peanut Butter Falcon.


Tânăra în vârstă de 21 de ani a venit pe covorul roșu însoțită de iubitul său, Gabriel Glenn. Paris a impresionat cu ținuta să: a purtat o fustă cool din piele întoarsă, cu talie înaltă, combinată cu o bluză lejeră de vară cu mâneci evazate. Vedeta s-a accesorizat cu o mulțime de coliere, pentru un look veritabil boho chic.

Fiica lui Michael Jackson a revenit la silueta sa suplă, după ce o perioadă a avut câteva kilograme în plus. Tânăra nu s-a stresat însă niciodată din acest motiv.

Paris Jackson a recunoscut că își dorește să schimbe modul în care este percepută frumusețea în industria modei. 

În trecut, ea a criticat  dur domeniul pentru strandardele nerealiste pe care le impune în rândul femeilor. Pentru a își susține convingerile, Paris a spus că nu se simte rușinată de imperfecțiunile corpului sau și le transmite tinerelor din întreagă lume să se accepte așa cum sunt. 

"Nu am mărimile ideale, mănânc burgeri și pizza. Hainele concepute de designeri poentru defilările de pe podium nu mă încap. Am cicatrici, vergeturi, acnee și celulită. Sunt un om, nu o păpușă", a declarat Paris Jackson, conform People.com. 

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

  • Fiica lui Michael Jackson, apariție rară pe covorul roșu. Cum mai arată Paris, la 21 de ani

related posts

Modifică setările cookies