Fosta soție a lui Michael Jackson dă cărțile pe față: „Paris și Prince nu sunt copiii lui”


Fosta soție a megastarului în perioada 1996-1999, Debbie Rowe, a explicat într-un interviu că nu a întreținut raporturi intime niciodată cu Michael Jackson.


Debbie Rowe (60 de ani), o fostă asistentă medicală pe care a Michael Jackson a luat-o de soție în timpul turneului său din Australia, a dezvăluit pentru o publicație spaniolă că cei doi copii care poartă numele Regelui muzicii pop nu sunt, de fapt, ai lui. Femeia susține în interviul acordat publicației abc.es că cei doi tineri sunt rezultatul unei proceduri de inseminare artificială, iar donatorul materialului seminal este anonim.

„Ei sunt copiii lui, i-am făcut pentru el. Ei nu s-ar fi născut dacă nu era dragostea mea pentru el. Am făcut-o pentru ca el să devină tată, nu ca să fiu eu mamă”, a mărturisit Rowe. 

Michael și Debbie (plan secund) în 1997

Femeia a recunoscut în cei trei ani de mariaj, ea și Michael nu au întreținut niciodată relații intime, prin urmare Michael nu avea cum să fie tatăl natural al lui Prince și al Paris Jackson.

Într-un interviu acordat ziarului britanic The Sun, fosta asistentă medicală a explicat și cum a devenit ea mama celor doi copii ai lui Michael.

„M-au inseminat. Este ca și cum eu mi-aș fi dat iepele la montă. A fost foarte tehnic. Am fost iapa lui de rasă”, spunea femeia.

Paris și Prince nu seamănă deloc cu megastarul

Dezvăluirile fostei soții a lui Michael Jackson nu fac decât să pună și mai mult gaz pe foc în scandalul de pedofilie care s-a reactivat în acest an. În ciuda mărturiei fostului său bodyguard, care susținea că Michael Jackson era atras de femei și avea relații cu acestea, imaginea de Don Juan a megastarului pălește în lumina noilor dezvăluiri.

Numele ui Michael Jackson a fost târât într-un imens scandal în acest an, după lansarea documentarului controversat Leaving Neverland. Megastarul e acuzat de pedofilie și abuz sexual de doi tineri, care au petrecut ani buni în compania artistului în perioada 1985-1993. Scandalul sexual a ajuns și la tribunal în 2005, când Michael a trebuit să răspundă acuzațiilor. Cazul a fost clasat din lipsă de probe.

Debbie Rowe în aprilie 2005, la procesul de pedofilie al lui Michael

Mai multe presupuse victime ale lui Michael Jackson au cerut chiar și exhumarea trupului megastarului, pentru prelevarea de mostre ADN care să fie analizate cu scopul aflării adevărului.

Familia lui Michael Jackson s-a declarat scandalizată de acuzațiile lansate în spațiul public și a dat în judecată postul HBO pentru difuzarea documentarului.   

  • Fosta soție a lui Michael Jackson dă cărțile pe față: „Paris și Prince nu sunt copiii lui”

related posts

Modifică setările cookies