Ce rochie va purta Adelina Pestrițu la gala E! People’s Choice Awards din SUA: „15 oameni au lucrat 6 zile non-stop”


Desemnată cel mai bun influencer din România în cadrul E! People Choice Awards, Adelina Petrițu a plecat spre SUA pentru a-și ridica premiul.


Adelina Pestrițu se va afla printre stelele internetului la gala E! People Choice Awards care va avea loc duminică, 10 noiembrie 2019, în Santa Monica, California. Vedeta și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că a plecat spre SUA, unde a fost invitată pentru a primi recunoașterea performanțelor sale.

Adelina a dezvăluit că va purta o rochie specială, la care s-a muncit pe brânci mai multe zile.

„Cu un bagaj plin cu emotii, o rochie la care 15 oameni au lucrat manual timp de 6 zile non-stop, un soț nerăbdător să-și vadă soția premiată pe Covorul Roșu la @peopleschoice, un dor nebun de Zeny și începutul unei noi etape profesionale. Cam asta ar fi de spus aici, la această oră. Promit să aduc trofeul în siguranță în România, aici unde îi este locul pentru că aici sunteți voi, câștigătorii mei!”, a dezvăluit Pestrițu pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

 

Adelina Pestrițu a ajuns number one în preferințe la categoria Best Romanian Influencer datorită câtorva milioane de voturi obținute în perioada 4 septembrie – 18 octombrie 2019.

Momentul ei de glorie în mediul online a fost ziua în care s-a căsătorit. În iulie 2019, vedeta a reușit să strângă 114 milioane de impresii pe contul ei de Instagram. 

“Îmi vine să plâng, dar și să râd în hohote, este un sentiment copleșitor ce simt acum. Pentru mine a fost ca un vis împlinit când am aflat că sunt pe lista de nominalizați la aceste premii atât de importante pe plan internațional, așa că acum, după ce am aflat vestea cea mare, simt că toată lumea e a mea”, a declarat Adelina când a aflat vestea cea mare.

La gala din 10 noiembrie vor participa și ocupantele locurilor 2 și 3 din România – vloggerițele Irina Deaconescu şi Maria Zvinca.

Fotografii: Adelina Pestrițu Instagram

Vezi și VIDEO: Adelina Pestrițu, detalii despre nunta ei

  • Ce rochie va purta Adelina Pestrițu la gala E! People’s Choice Awards din SUA: „15 oameni au lucrat 6 zile non-stop”

related posts

Modifică setările cookies