Ce spune Irinel Columbeanu despre o posibilă împăcare cu fosta soție, Monica Gabor


Irinel Columbeanu este cu gândul tot la fosta soție, Monica Gabor, deși cu o lună în urmă spunea că a cunoscut o femeie „excepțională” în Spania, printr-un prieten comun. 


Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format un cuplu între anii 2005 și 2011. Cei doi s-au numărat printre cele mai mediatizate cupluri din showbiz.

Recent, Irinel Columbeanu a mai format un cuplu cu o femeie de afaceri pe nume Ani, pe care a cunoscut-o în Deltă, însă relația lor nu a mers:„N-a fost să fie. Nu-mi mai trebuie o relație, nu o voi mai căuta. După ce am văzut-o pe Irina nu-mi mai arde de altceva”, povestea Irinel Columbeanu la începutul lunii iulie, pentru Cancan.

În iunie 2023, fostul afacerist a mers în SUA, în vizită la fiica lui, Irina, care locuiește alături de mama ei și de soțul acesteia, Mr. Pink. După vizita în State, Irinel a mers în Spania, în Malaga, unde a cunoscut o femeie „excepțională”. La acea vreme el declara: „O plac tare mult”.

Deși multe femei au trecut prin viața fostului afacerist de la Izvorani, se pare că gândul lui este tot la fosta soție, Monica Gabor. Recent, acesta a declarat că este deschis către o împăcare cu fosta parteneră de viață.

Cu toate acestea, când a fost întrebat ce fostă parteneră i-a rămas în minte, Irinel a numit-o pe Oana Cojocaru.

„Oana mi-a rămas la inimă și acum”, mai spunea Irinel în mai 2023, pentru Click!.

Irinel Columbeanu nu traversează cea mai bună perioadă din viața lui, fostul afacerist este de nerecunoscut, după ce a suferit un AVC. Acesta a rămas cu sechele, are dificultăți de vorbire și nu-și poate ține ochiul drept complet deschis.

Sursă foto: Captura youtube/ arhivă PRO TV

  • Ce spune Irinel Columbeanu despre o posibilă împăcare cu fosta soție, Monica Gabor

related posts

Modifică setările cookies