Cearta pe care Casa Regală a Marii Britanii a încercat s-o ascundă. Totul a apărut în presă


Toată lumea vorbește despre presupusul conflict dintre Meghan Markle și Kate Middleton, însă puțini sunt cei care știu că în familia regală britanică au existat mereu conflicte mai mult sau mai mari, mai cunoscute sau mai puțin cunoscute.


Recent, biograul Katie Nicholl a scos la iveală câteva detalii neștiute despre relația dintre Prințul William și sora vitregă a acestuia, Laura Lopes (fostă Laura Parker Bowles).

William și fiica soției tatălui său, Camilla Parker Bowles, au fost protagoniștii unui scandal uriaș, care a fost, însă, ținut secret de mașinăria de PR perfectă a Casei Regale, scrie mirror.co.uk.

Biograful Katie Nicholl susține că William și fiica Camillei Parker Bowles obișnuiau să se certe de  fiecare dată când erau nevoiți să petreacă timp împreună. Cei doi se certau, potrivit lui Nicholl, pentru că fiecare considera că celălalt e vinovat pentru destrămarea propriei sale familii. 

„William considera că mama Laurei, Camilla Parker, e vinovată pentru toată suferinţa pe care a trebuit să o îndure mama sa, Diana. Aceste vorbe o înfuriau pe Laura, care, la rândul său, era de părere că Prințul Charles i-a distrus copilăria.", a spus Nicholl, citată de mirror.co.uk.

Între timp, precizează Nicholl, sentimentele negative dintre cei doi s-au estompat, iar acum au o relație cordială, în limitele impuse de etichetă.

Un scandal asemănănător se pare că ar exista și între fiica Camillei și soția Prințului Harry, Meghan Markle.

related posts

Modifică setările cookies