Cele mai dorite gemene din Marea Britanie au ieșit împreună la plajă. Cum au fost fotografiate


Jess și Eve Gale s-au făcut remarcate într-un reality show din Marea Britanie, iar de atunci fac senzație pe rețelele de socializare. La 23 de ani, gemenele impresionează cu siluetele lor voluptoase și cu ținutele incendiare în care apar în public.


De curând, Jessica și Eve Gale s-au întors dintr-o vacanță petrecută în Mexic, iar de atunci își încântă fanii cu imagini în costum de baie. Cele două au ieșit împreună la plajă și, cum era de așteptat, au atras toate privirile. 

Machiate ca pentru o ieșire în club, cu părul perfect coafat și îmbrăcate în costume mult prea mici pentru formele lor voluptoase, gemenele au pozat senzual pentru fanii lor de pe Instagram.

“Fetelor, dar voi aveți haine?”, le-a întrebat un fan, făcând referire la faptul că majoritatea pozelor sunt în lenjerie intimă și costume de baie.

Gemenele sunt nelipsite de la petrecerile mondene din Londra, acolo unde își etalează piesele de garderobă scandaloase. Multe femei probabil nici n-ar îndrăzni să iasă în asemenea ținute pe stradă.

Jess și Eve Gale au fost de curând implicate într-un scandal media, după ce au încălcat, în repetate rânduri, regulile Instagram privind publicitatea.

  • Cele mai dorite gemene din Marea Britanie au ieșit împreună la plajă. Cum au fost fotografiate

related posts

Modifică setările cookies