Cele mai sexy gemene din Anglia, într-o vacanță continuă. Au fost surprinse împreună la plajă, iar fanii sunt în delir


Eve și Jessica Gale sunt surorile preferate ale britanicilor, în special ale paparazzilor. Gemenele, în vârstă de 23 de ani, fac senzație pe rețelele de socializare cu outfiturile lor incendiare.


Vacanță după vacanță și petrecere după petrecere. Cam așa poate fi descrisă, pe scurt, viața celor mai populare gemene din Marea Britanie. Devenite faimoase în urma apariției într-un reality show, Eve și Jessica Gale au rămas în atenția publicului prin imaginea ultra sexy pe care o promovează.

 

Ținutele lor sunt atât de incendiare, încât tinerele au dezvăluit că producătorii reality show-ului la care au luat parte nu le-au lăsat să le poarte în fata camerelor de filmare. “Aveam niște bikini tanga, dar nu am avut voie să îi port”, a spus Eve.

 

Spre bucuria fanilor, surorile sunt iar într-o destinație însorită, motiv să posteze și mai multe imagini în costum de baie. Cum fac totul împreună, Eve și Rose Gale au mers amândouă și la plajă. 

Nu au ratat ocazia să le arate fanilor costumele lor de bronzat :) Evident, machiate ca pentru o ieșire în club, fetele au atras toate privirile.

 

  • Cele mai sexy gemene din Anglia, într-o vacanță continuă. Au fost surprinse împreună la plajă, iar fanii sunt în delir

related posts

Modifică setările cookies