Nu e de mirare că au fost interzise la tv din cauza hainelor prea sexy! Cele mai dorite gemene din Anglia, apariții incendiare


Urmărite împreună de aproape 2 milioane de oameni pe Instagram, gemenele își încântă fanii cu ținutele lor incendiare. Rochiile lor sunt ultra mulate, decupate sau extrem de decoltate, spre încântarea admiratorilor.


Conștiente de atuurile lor fizice, gemenele aleg numai ținute care să le pună siluetele sexy în valoare.  Nu multe femei ar avea curajul să iasă în public în ținute atât de provocatoare.

Gemenele, devenite celebre în urma apariției la un reality show, și-au lansat anul trecut propria colecție de lenjerie intimă. Deși arată fenomenal, Jessica și Eve recunosc că au emoții când apar în lenjerie intimă la ședințele foto de promovare, în fața atâtor oameni.

„Încerc să par încrezătoare, să nu își dea seama lumea că am emoții”, spunea Eve. 

 

„Sunt toți oamenii ăștia pe care nu îi cunoști și tu apari în fața lor doar în lenjerie intimă. E stresant, dar ne-am impus să fim încrezătoare”, a completat Jessica.

Vacanță după vacanță și petrecere după petrecere. Cam așa poate fi descrisă, pe scurt, viața celor mai populare gemene din Marea Britanie. Devenite faimoase în urma apariției într-un reality show, Eve și Jessica Gale au rămas în atenția publicului prin imaginea ultra sexy pe care o promovează.

Ținutele lor sunt atât de incendiare, încât tinerele au dezvăluit că producătorii reality show-ului la care au luat parte nu le-au lăsat să le poarte în fața camerelor de filmare. “Aveam niște bikini tanga, dar nu am avut voie să îi port”, a spus Eve.

  • Nu e de mirare că au fost interzise la tv din cauza hainelor prea sexy! Cele mai dorite gemene din Anglia, apariții incendiare

related posts

Modifică setările cookies