Cele mai sexy gemene din Anglia, început de an incendiar. Ținuta în care Eve Gale a oprit traficul în Barcelona


Seamănă atât de bine încât de abia le poți deosebi una de cealaltă: Jessica și Eve Gale sunt gemenele preferate ale britanicilor!


În vârstă de 23 de ani, cele două au ales să înceapă noul an într-un loc mai călduros, așa că au călătorit la Barcelona. În stilul lor caracteristic, gemenele britanice au atras atenția cu ținutele lor incendiare. 

Eve și Jessica au făcut senzație pe străzile din Barcelona cu outfiturile alese. Eve a pozat pe stradă într-o rochie cu spatele gol, iar sora sa nu a fost cu nimic mai prejos.

De revelion, gemenele au petrecut în salopete mulate, sexy, cu decupaje îndrăznețe.

Vacanță după vacanță și petrecere după petrecere. Cam așa poate fi descrisă, pe scurt, viața celor mai populare gemene din Marea Britanie. Devenite faimoase în urma apariției într-un reality show, Eve și Jessica Gale au rămas în atenția publicului prin imaginea ultra sexy pe care o promovează.

 

Ținutele lor sunt atât de incendiare, încât tinerele au dezvăluit că producătorii reality show-ului la care au luat parte nu le-au lăsat să le poarte în fata camerelor de filmare. “Aveam niște bikini tanga, dar nu am avut voie să îi port”, a spus Eve.

  • Cele mai sexy gemene din Anglia, început de an incendiar. Ținuta în care Eve Gale a oprit traficul în Barcelona

related posts

Modifică setările cookies