Rochiile ei nu ar trebui să părăsească niciodată dormitorul. Cum iese în oraș vedeta de reality show Eve Gale


Eve Gale are 21 de ani și este noua “vedetă” preferată a paparazzilor britanici. Tânăra s-a făcut remarcată la un reality show, iar acum este nelipsită din tabloide.

Tag-uri: #Eve Gale #rochii

Tânără, blondă, cu forme apetisante și cu o garderobă care ar face orice bărbat să roșească  - cum să nu fie paparazzii non stop pe urmele ei? Dacă mai adaugăm la această listă și faptul că are o soră geamănă care îi seamănă perfect, atunci înțelegem de ce Eve Gale îi atrage pe paparazzi ca un magnet.

Eve și sora ei, Jess, sunt nelipsite de la petrecerile mondene din Londra, acolo unde își etalează piesele de garderobă scandaloase. Multe femei probabil nici n-ar îndrăzni să iasă în asemenea ținute pe stradă.

La cea mai recentă apariție, Eve a dat senzația că a venit doar în sacou și  nimic mai mult, având în vedere că acei colanți pe care i-a purtat sunt minusculi și în culoarea pielii.

Însă aceasta nu este nici de departe cea mai provocatoare ținută în care și-a făcut apariția în public. În vara, tânăra a purtat la o ieșire în oraș o rochie atât de scurtă, decupată și mulată încât de abia dacă îi acoperea părțile… esențiale.

 

Intră în galeria foto de mai jos să vezi piesele ei vestimentare de … rezistență :)

 

  • Rochiile ei nu ar trebui să părăsească niciodată dormitorul. Cum iese în oraș vedeta de reality show Eve Gale

related posts

Modifică setările cookies